Jesene kvitnúce púpavy
Video: | Vybaviť JESENNÉ CAFE | # Dandelion TV
obsah
Video: Top sort.Uhod ovocné stromy počas tsveteniya.Salat púpava
V ňom máme obľúbenú lúku - veľký voľný priestor medzi stromy a kríky v teplejších mesiacoch, radi sa tam usporiadať mini-piknik) v srdci pasekách rastie obrovský, veľmi staré hrušky wildings. Na jar tohto lúke je pokrytá kvitnúce púpavy - neopísateľný krása! Dnes sme tiež videl tieto roztomilé kvety! Ale oni sú tak malé! Ak sa na jar ich výška dosahuje 15-20 cm, na jednom kríku až desať farieb, teraz je to drobné kvety, ťažko dosiahne 5 cm na výšku. Ale napriek tomu, že sú mimoriadne oživí celkový pohľad na čistinu, v prípade, že na jar sme tkané vence na hlavu, ale dnes sa nedotkol jediný púpava. Nech kvitnú! A všetci sme doslova očaril hruška - je mimoriadne krásny jesenný farebné lístie!
Video: Liečivé účinky púpavy kvety kontraindikácie
Matka príroda pravda milenka: Deti mi priniesol desiatky opadané lístie a všetky boli natreté rôznymi spôsobmi! Naozaj som chcela odfotiť seba, ale bola obmedzená tým, že som si vybrala niektoré z najpozoruhodnejších, sa rozprestieral okolo nich na fotenie púpava) z jedného listu papiera tak ohromený, že vzal so sebou statický obraz - nesmierne krásna farba! Priatelia! Predviesť svoje krásne jesenné, pretože existuje toľko naozaj krásne jesenné scenérie!
Violet - malý zázrak na jeseň
Dnes mám dvojnásobnú radosť !!!!! Rozkvitla môj gibiskusiki
Prvý púpavy - nie pre krásu!
Kvitnúce deti
Taký jednoduchý púpava
Indian Summer nadišiel
Púpava
Užitočné vlastnosti púpava
Vždy kvitnúce pelargónie
Gatsaniya - chameleon závod
Púpavy na trávniku: Ako odstrániť a prospechu
Púpava med
Šalát s listami púpavy
Tento drak!
Úroda koreňov púpavy
Pupalkový - tajomný a kontroverzné
Použitie púpavy ako liečivá bylina pri varení a pri príprave medu, šaláty a džemy
Všetky kvety a listy púpavy
Spadnúť starostlivosť o ovocné stromy v záhrade
Svetlo z púpavy
Jabloňové sady nahradiť slivky a hrušky