Prvý púpavy - nie pre krásu!
Video: Máša a medveď všetci po sebe idúce série bez zastavenia 1-50
Už sme šírenie jeho slnečné žlté púpavy kvety ako prvý. Avšak, vzhľadom na to, že toto teplo tam nebol, majú podsaditý stonky vo vysokej tráve (a ako také sa podarilo vymáhal?) Oni nie sú príliš nápadné. Mám ich rád moc, vždy som si nechať niekoľko kríkov okolo alpského záhrade, keď kvety uschne, je zlomím, neumožňuje vytvoriť semená a mojej kry sú pokryté s rôznymi farbami s veľmi skorej jari do neskorej jesene!Ale chcel som písať nielen o tom. Myslím, že takmer všetci záhradkári v tej či onej miere, sú prívrženci zdravého spôsobu života, to sa týka aj spôsobov liečby. Takže: celý život, už od prvého rannom detstve spomienky na mojej prechladnutie boli liečení tinktúra púpava. Bola to jedna z tých, ktoré kvitnú skôr. Kašeľ podrbal na hruď a chrbát, vznášať nohy a tiež vtiera do nohy sú likér. Babička (Pamätám si to dobre!), An zhoršenie artritídy uloží iba trenie tejto tinktúry. História tejto zázračnej tinktúry je známe, že každý v našej rodine. Počas vojny, moja prababička, bola vtedy 36 rokov, jeden (pradedo bol na fronte), so 6 detí v náručí bolo v zamestnaní. Samozrejme, že o nejaké lieky a reč nemôže byť. A teraz, jej mladší, (v tej dobe všetko, čo mal 8 detí), dcéra ochorela. Neviem, kto a ako rozhodnutý mala čierny kašeľ, ale liek-ročný dieťa nemohlo - to kašľal, zalapala po dychu, tmavo modrá ... pra-babička už myslel, že zomrie. Potom postarší sused uľútostilo - priviedol do malého puzyrechki tinktúra púpava. Tri dni stačilo, že dieťa späť. To je príbeh. Neviem, či je tinktúra pravdy má zázračné liečivé schopnosti, alebo je to naša rodina viera pomáha uniknúť z najrôznejších chorôb s ním. Ale výsledok je zrejmý: v nemocnici len ženy, ktoré boli členmi našej veľkej rodiny pri výrobe deti narodené. Moje dievčatá - 4 a 6 rokov, neviem, čo horúčka, kašeľ alebo nádcha. Ako urobiť tinktúru? Áno, ľahšie nikde! Potom sa poháre, naplňte ju púpava púčiky (len dotiahnite), a naplňte po okraj s vodkou. V prípade, že je liehom - ešte lepšie! O dva týždne a tinktúra je pripravený. Uchovávať v chlade a tme. Na vonkajšie použitie!)) Životnosť nie je obmedzený))) Myslím, že každá rodina má svoj vlastný recept folk záhradných rastlín, v skúške času!
Delež v družabnih omrežjih:
Podobno
- Ako sa zbaviť púpavy
- Jesene kvitnúce púpavy
- Taký jednoduchý púpava
- Púpava
- Užitočné vlastnosti púpava
- Púpava Jelly
- Jahoda drevo
- Naše Palma
- Gloxinia
- Púpavy na trávniku: Ako odstrániť a prospechu
- Púpava med
- Šalát s listami púpavy
- Jar v záhrade!
- Tento drak!
- Pozriete Ak sa na druhej strane púpavy
- Úroda koreňov púpavy
- Antemis svoj prvý kvetinu na záhrade
- Použitie púpavy ako liečivá bylina pri varení a pri príprave medu, šaláty a džemy
- Všetky kvety a listy púpavy
- Svetlo z púpavy
- Kazachstan bude púpava guma