Okvetné lístky červených ruží
Video: Akif Ft. Ijar - okvetné lístky ruží
obsah
Na okvetné lístky ruží, ako červeným zamatom ...
Video: Jam ruží. okvetné lístok ruže jam
V mojej záhrade rastie niekoľko kríky červené, fialové, ružové, biele ruže. Všetci šťastní rýchly rozkvet tejto krásnej rastliny. Zamatové okvetné lístky na začiatku kvitnutia lesk na slnku a na konci pádu na zem ... Ja osobne som vždy cítil ľúto tých opustených a zbytočných kvetín. Bola to škoda, ak Nepoznal som, že jeden extrakt ružovú vodu, ktorá môže byť použitá v kozmetike, medicíne a varenie!
Z plátkov týchto nádherných kvetov môže pripraviť ružovú vodu, čo je pomerne drahé a veľmi úspešne používajú v medicíne! Ružová voda sa používa v kozmetike ako tonikum pre celotvárovou maskou, telo kúpele, rovnako ako v starostlivosti o oči. Jedna lyžica ružových lístkov zalejeme vriacej vody, vylúhovať pol hodiny, kanalizácie.
Video: Sirup z ružových lístkov
- Tvárová maska ružovej vody. Bandáž alebo gáza zmáča ružovou vodou a aplikuje sa na kožu tváre a dekoltu 15 minút
- Tekutého ľadu môžu byť pripravené, čo utierať tvár, ráno a večer.
- Horúci kúpeľ s ružovou vodou tela. Kúpeľ je stačí pridať 250 ml ružovej vody, a náladu, môžete pridať ružových lístkov!
Tento elixír našla svoje uplatnenie aj pri varení! Používa sa na ochutenie sladkosti, pridaná k palete mliečnych pokrmov a nápojov. Okrem toho, ružová voda dáva vynikajúcu chuť limonády a čaju z bylín.
Video: Mind fúkanie džem z ružových lístkov na Jelly Fox
Ak chcete pripraviť krém ako tonikum je lepšie použiť červené ruže so silnou vôňou. Mali by sa suší v tmavom a chladnom mieste. Naplňte 2 litre jar vysuší ruže a, ich naliať 0,5 litre vodky a ľahko liehom. Tekutina by mala navlhčiť ruže, naozaj nie ich prekrývaniu. Jar umiestnená v chladnom a tmavom mieste (možno chladnička) po dobu 1-2 mesiacov. Pravidelne ruže obrátene a zmieša. Potom opatrne stlačiť plátky. Výsledná kvapalina sa zriedi v pomere 1: 1 pre mastnú pleť, 1: 2 pre normálne 1: 3 uschnúť.
Sudánska ruže - čaj a medicína
Nápady s ružovými lístkami
Miniatúrne ruže: odrôd a druhov
Použitie ružových lístkov v ľudovej medicíne a kozmetike
Keď vres kvety mali vedieť všetci!
Šípky na slnečných miestach
Zdobia záhradné ruže tetracorals
Fitozhivopis obraz plátkov
Plátky divoká ruža: ruža vody, pleťová voda, sirup
Zaváranina z čajovej ruže
História ruže kvet - história žien
Legend of the Rose
Ako na suché ružových lístkov, pri zachovaní všetkých ich úžitkových vlastností?
Ako uchovávať okvetné lístky ruží
Ako používať ružových lístkov
Recept ružového oleja
Dom suchých ruží
Okvetné lístky ruží. Praktická aplikácia.
Liečivé vlastnosti vzrástol z ružových okvetných lístkov Rose esenciálny olej do vašej záhrade
Ružovú vodu. recept
Antique ruže