O život na vidieku
Video: Jablká a hrušky. Country Múdrosť. vydanie 48
obsah
Country life - nie je len teritoriálne. Tento konkrétny štýl života, gdesovremennoe stretne s minulosťou. Je opakom stresu a agresie goroda.Zhivya veľký predmestský život, budeme sledovať, ako zmeny ročných období a všetko sa deje v prírode a zhizni.My samotných - súčasť tohto procesu. Country life - symbol celku a harmonického života, na ktoré sme všetci túžia ...
V neskorom jesene roku 2002 sa naša rodina presťahovala z Londýna bytu v jednej z najbližšieho predmestiy- kraj (SurreySurrey). Bolo to od tej doby som sa začal otáčať do tejto krajiny s bydliskom. Občanom v niekoľkých generáciách, ktorí stále žijú v Moskve, som sníval o predmestský dom, určite obklopený záhradou.
Volám sa Oksana Jeter (Oksana Jeter). I - autor dvoch internetových projektov:Country Living (SountrysideLiving.net) aRuská kuchyňa receptov v angličtine - RussianFood-ie.com.
A tak sa stalo, že môj sen sa stal skutočnosťou. Jedného krásneho dňa som bola pani domu a niekoľko spustenie webu. Skutočnosť, že záhrada vyžadujú značné zlepšenie, podľa môjho názoru, bol v pohode - v skutočnosti by som chcel zariadiť všetku svojou vlastnou cestou, a ja som mal luxus voľného času. Miestne klimatické podmienky umožňujú, aby sa zaoberá v záhrade koleso prakticky po celý rok a celoštátnej British nadšenie pre záhradkárčenie inšpiruje novyeeksperimenty a odvaha.
Komunikácia a technológie (časť môjho predchádzajúceho obchodného života), spolu s láskou k záhrade a rastlín viedlo k myšlienke vytvoriť malú virtuálne fotoalbomamoy záhradu. Začal som sa zbierkou fotografií rastlín a pozvanými priateľmi vidieť. Potom sa začal robiť malé poznámky o zaujímavých miestnych kvetín a kríkov - tak tam bol razdelrasteniya. Čím viac mám otázku ohľadom záhradníčenie, na bolsheistochnikov som študoval pri hľadaní odpovedí. Nahromadené znalosti chcel podeliť s ostatnými nadšené záhradkárov. Takvoznikli plochy v záhrade, doma, v kuchyni, kalendár nachalasinternet-bulletin, ktorý má teraz bolee6 tisíc predplatiteľov v troch predplatného spoločnosti. Website vyvinul jeho tému rozšírené v reakcii na môj nový záujem. Prišiel okamih, kedy som chcel ísť nad rámec popisu rastliny, záhrada i prímestskej života: tak tam bola časť duše& Telo. Na jar roku 2013 sme vybudovali kurník a priviedol naše pervyhkurits vrstiev. Písal som o tom v novej časti stránky: obsah chovných kurčiat.
Video: School terénne schopnosti. Otázka 6. Channel Country Living
Diváci na webe Country life To je veľmi rozmanitá: existujú tu ľudia z rôznych krajín, rôznych kultúr a rôznych vekových grupp.Nas všetci zdieľajú podobné koníčky a ruskej. Vďaka záznamu stránok a e-mailové mám príležitosť udržiavať aktívnu komunikáciu vo svojom rodnom jazyku. Rovnako tak, že čas a priestor sú naďalej prekážkou pre komunikáciu medzi ľuďmi!
Pripojte sa teraz!
Oksana
- Pohodlné topánky pre život na vidieku
- Calathea
- Láska k životu alebo znovuzrodenie Phalaenopsis
- Astilbe Korean
- Odrody jeruzalemských artičokov
- Kapucínka vinutia
- Strom života - rodinný lekár
- Puškin pod jabloňou
- Ako sa množiť Ixora?
- Mesto deň v Barnaul 2