Tabernaemontana: Care
Tento kvitnúce kustarniks tmavozelené lesklé listy, videl som prvýkrát s priateľmi. Zistil som, že sa to volá tabernaemontana a čoskoro našiel kópiu obchode.
Starý tabernaemontana viac ako 100 druhov odtiaľ kutrovyh rodiny. Rastiem froté formulár, ktorý sa podobá gardénie, ale je oveľa menej vyberavý. Voňavé biele kvety rastliny zhromaždených v kvetenstvách (jedna môže byť 3 až 5 púčiky) .Tsvetenie rozprestiera takmer po celý rok, ako je popísané púčiky postupne.
Súčasne kvitli kvety je zvyčajne dva alebo tri. Aróma tabernaemontana veľmi rafinované a delikátna. Zo všetkého najviac cítil v noci, kvetina, ktorá práve otvorila. Zdá sa mi, že tabernaemontana - ideálna izbová rastlina. Najlepšie miesto pre jeho pestovanie - parapet na východ alebo západ okná, kde je pomerne jasné a rozptýlené osvetlenie. Na južnej strane, môže byť potrebné, aby tieň. Pre bohaté kvitnutie rastliny potrebujú dobrej svetlo, keď mám hrniec tabernemontanoy stojaci v polotieni, tempo rastu sa spomalil ker, kvitnúce bola slabá.
Video: tabernaemontana alebo ervatamiya (Tabernaemontana, Ervatamia)
Tabernaemontana (Tabernaemontana) nevyžaduje prerezávanie, pretože tvoria súmernú korunu sami
Tabernemontanu bránil zavlažovacej vody ako vrchnej vrstvy sušenie pôdy. strieka Aj, aby sa zabránilo kvapiek na kvety. Pravidelne oplodniť hnojivo pre izbové kvitnúce rastliny, pre celoročné kvitnúce ker okradne veľa energie. Rastúce môj tabernaemontana rýchlo vyvíja viac a viac nových výhonkov.
rastlina Má silný, ale krehký koreňový systém, ktorý rastie príliš rýchlo. Z tohto dôvodu, to je určite byť transplantované. Ale nezabudnite, že keď nedbalé transplantačnej korene môže dôjsť k poškodeniu alebo dokonca k strate niektorej z nich. Tabernaemontana preferuje mierne kyslú substrátu a dobrú drenáž.
V prípade, že spodné listy objavil tabernaemontana žlté guličky, ze nie je dovod na paniku.
V listoch väčšiny rastlín z čeľade majú kutrovyh kanálikov obsahujúce mliečnu šťavu, ktorý občas na povrchu a uschne objaví.
Sergey Suzipo e-mail, časopis "Kvety v dome", 2013
- Opis druhov pereskia
- Tabernaemontana - typy, starostlivosť, chov
- Tabermontana
- Tabernaemontana
- Murraya
- Dlho som neukázal
- Neexistuje žiadny limit k dokonalosti: alebo ako umiestniť kvety na balkóne
- Na dvoch z Snehulienka, zlatého prachu a záhadného cudzinca
- Pomoc, prosím !!! Nemôžem nájsť tabernemontanu!
- Kvitnúce tabernaemontana !!!
- Gardénie
- Izbová rastlina ružové brčál
- Indian stud: podmienky pestovania a chovu
- Vedci náhodou našiel náhradu opiátových analgetík
- Priateľstvo s tabernemontanoy
- Moja pre-oziminy
- Tabernaemontana-nenáročný princezná
- Aglaonema kvet
- Znovu sa s vami:
- Gardénie, často kladené otázky
- Rodina kutrovyh