Holky, mám problém!
Dobrý deň, drahá. Mám dnes narodeniny a ja ešte raz poďakovať všetkým, ktorí mi zablahoželal! Ale chcem s vami podeliť o problémy. Tí, ktorí sledujú moje blogy vie, že jej obľúbená kvetina, sme vytvorili rodinu z odpadkov a nedávno som predvádzal svoje šípky Columbines a ostrôžky. Ale 2 dni som bol upozornený, že v mojej kvetinovej záhrade budú položené rúrky a dal mi 2 dni na to som odstránil jej kvetiny. tieto dievčatá 2 dni, aby som sa stala nočná mora! Po teplo, keď som pracoval tak tvrdo, vyčerpaný ich kvety a začali kvitnúť už také problémy. Asi 50 rôznych druhov kvetín ako ročiak a mnogoletok, som musel vykopať a po kvapkách a záhradu, a črepníkových a georgíny sú len 15 dal klíčky, mal len krabici naplniť vodou. Zajtra, v stredu kvetinová záhrada bude riadiť traktor a vykopať priekopu. Hovorím to všetko rýpadlá a pochovávať bude trvať po dobu 2 dní a potom budem môcť blokovať a re-vysadené kvety, ale môžete si predstaviť, že naši pracovníci sú schopní 2-dňový ležal potrubia a vykopať dieru ??? Tak tu mám také problémy !!!!
obsah
Video: ZeyKer - nie je to dievča, to je problém :)
Tu je kvetinová záhrada pred MY 2 dni:
Video: Oh, tá ťažkosť mám dievčatá
A tu je môj človek dokončí analýzu plot a vidíte, čo JE popolnice na záhony. A viete, čo je najzaujímavejšie ?? Čo sa nikto nebude dotýkať odpad !!! PIPE bude iba Kvetná záhrada !!!
Video: Mám problémy zhzhoooottt babičkou!
- Holky, povedzte mi, prosím, ktorý rastie v kvetináči !!!
- Dobrý večer tu a mojej kvety!
- Vďaka za pomoc
- My nováčik-Novoselovo - podarochki Snjezana!
- Moje darčeky k narodeninám
- "Kameň kvetinová záhrada na svoje obľúbené ľalie"
- Gratulujeme všetkým s Veselú Veľkú noc !!!!
- Niekoľko tipov na pestovanie georgín
- Kvetina pre cisára - Fritillaria
- Moja krásna Dieffenbachia!
- Kým chcem pozvať do miesta jeho bydliska alebo skromné kráse boreal farieb
- Môj pokoj nádrž
- Potom sa dopĺňajú alebo kvet eufórie je navždy
- Prvorodeného!
- Problémy s Hippeastrum
- Hurá! "Baobab" vstal z mŕtvych!
- Moje georgíny
- Nie je skutočnosť sama o sebe dal
- Zhasminchik rozkvitla!
- A napriek tomu je to "buldenezh" (no tak, dievčatá, aby čajok!
- Moja obľúbená kvetina - ľalia