Druhý život kyticu chryzantém

Video: Kvety

Tento príbeh - nadväzuje na sériu príspevkov o mojej zimnej chaty zábavy.

Chrysanthemum z kytice

Video: Flowers kanzashi

Narodeninám mi vo februári, že to na neho a dal mi veľa zhromaždenia, ktorý bol jeden chryzantéma. Keď to bolo znížiť, ja rozhodne neviem, ale mám veľa jamky stála za týždeň, a potom stratil dekoratívne vlastnosti, a rozhodol som sa to vyhodil. Odstránil celofánový obal (nehádžte ho do kompostu!), A partia rozišla a videl som, že chryzantéma má 2 bočné výhony. Rozhodnutie pokúsiť sa zakoreniť im okamžite vstal. Opatrne som oddelil od stopky, jeden, úprimne povedané, nebol veľmi nádejná v tomto ohľade príliš mladá ani lignificated ešte nezačala. Ale druhá bola dobrá.

dva únik

Video: Master Class Ako vlásenky motýľa kanzashi Kvety pásky časť 2

Pri pohľade na vädnutie listy chryzantéma, som váhal, ale je to stojí za to začať, pretože iste nebudú zakoreniť v živote váhe už najmenej týždeň. Ale potom som si myslel, čo keď budete mať šťastie! Zalievanie pôdy sa sadenicami Bol som pripravený, ktorý stál v kotolni, ponoril som sa plátky rezne kornevin, zasadil im a na ktoré sa vzťahuje bánk. To všetko akcia sa koná 27. februára. Malá stonka nemohli zakoreniť, zomrel o dva dni neskôr. A druhá sa konala! Zložil som si banku, vysielala to aj potešila, hovorí chlapec, vydrž, verím v teba! Asi mesiac išiel kapacity koreňového systému, a potom prišlo dlho očakávané výhonky, moje dieťa, Chrysanthemum začali rásť! Pozrite sa, ako krásne to sa teraz stalo!

Zakorenené rezanie chryzantémy

Video: Kvety plastových fliaš !!! Jednoduché a krásne !!!

To je tak náhle som mal inú chryzantéma. Som veľmi rád, že tlačil svoje pochybnosti a poslať ju do kompostu. A vy náhodou koreňové rastliny z kytice?

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 ProSadGuru.com