Modest melkotsvetkovye chryzantéma
Tento rok na jeseň, a to vďaka úsiliu Ljudmila Uleyskiy, máme veľa čo obdivovať nádherné kvitnúce chryzantémy z Nikitsky botanickej záhrady. Vieš, aj keď niečo trápne písať príspevok o svojich skromných farbách. Ale oni sú hrdinsky rastú v záhrade pri bytu v meste, a to je skutočný dekorácia. Bohužiaľ neviem, názvy odrôd, všetky z týchto pristátie - výsledok výmeny medzi rastlinami žijúcich v blízkosti pestovateľom nadšencov)Tu sú tieto pôvabné krásky spočiatku biele. Potom plátky postupne získavajú ružový odtieň. Starší kvet, tým tmavšia ružová farba.
A tu je ďalší "kvetina chameleón": keď kvety - žlté, sa čoskoro stane príliš ružový "červenať".
A táto odroda nie je dostatočne silný stonky kvetín. Keď sa kvety mnohých farieb, podľa ich hmotnosti, padajú na zem.
Kvetenstvo tejto odrody sú jednoduché, ale veľmi krásna farba.
Vzhľad tejto kvetiny na mojej záhon Bol som veľmi potešený. U nás na dedine chryzantém s jasne červenou - nie je častý výskyt!
Čisté biele čiapky Chryzantémy vyzerajú celkom dobre v skupine)
Zvlášť sa mi páči low grade: nemajú zložiť kompaktný vzhľad a umiestnenie malých lôžok.
Na tejto fotografii - jednu z postelí okresných polície. Často som ísť sem a vždy som sa divil: koľko farieb v rovnakú dobu, aby sa rozpustil v buši (v popredí)?
Rezne chryzantém - najlepší spôsob množenia
Ako rastú chryzantémy
Chrysanthemum: opis, reprodukcia, starostlivosť, výsadba, využitie záhrady, foto, odrôd a druhov
Obrazy čínskeho chryzantém
17 Nominované chryzantémy na jeseň Guľové
Kvet chryzantémy
Vernisáž výstavy tulipánov v Nikitsky botanickej záhrade
Rozlúčka tancovať Jeseň Guľôčkové chryzantémy z Nikitsky botanickej záhrade (Krym
Prezentácia výstavy "Chryzantémy jesenné ples 2013" Nikita Botanical Garden
Ružová, fialová, fialová chryzantéma veľké jesenné ples Nikitsky botanickej záhrady
Zelená chryzantéma jesenné loptu Nikitsky botanická záhrada
Veľkom chryzantéma
Chryzantéma Bacardi
Kúzlo chryzantém: starostlivosť, kultivácia
Trvalka prvosienky v záhrade
Ružový phlox
Odrody chryzantém
Ktorá kvitne v Nikitsky botanickej záhrady na konci novembra?
Zatiaľ nie je vyblednuté chryzantéma
Nikitsky Botanical Garden zvolená kvetina kráľovná "Chrysanthemum ples"
Chrysanthemum 2009