Nočné kvitnúce pupenec
Video: # 318.nochnoe kvitnúce kaktusy
Máme za studena pri nočných mrazov. Popoludní ešte v lete teplo, ale studený vietor, jesene. Mrazené a mine horolezec, neprežila mrazom listy vistérie, zatmie a opál zeleň Parthenocissus (Ospravedlňujem sa, ale nebude môcť tento rok, aby si svoje farebné jesenné lístie).Video: Luntik - 432 series. vzácne kvitnúce
Ipomoea, ktorý vyrástol pod šírym nebom, boli tiež zabití. Ale prežil tie, ktoré som zasadil v uzavretom baldachýnom. Samozrejme, že steny nie sú vyrobené z polykarbonátu bude zahrievať v chlade, ale z prvých mrazov rannej sláve zachrániť. A to je to, čo som si všimol: to sa stalo kvet v noci! Skôr - po celý deň. Vstávam v dopoludňajších hodinách - to rozkvitol, idem do postele - jej zvony sú stále otvorené! Nie som veľký odborník na Morning Glory, ale viem - leto sama neviedla. Kvety kvitnú na začiatku a na večeru už uzavretá. Rozhodovanie o tom, pozrieť sa do tejto záležitosti, k dispozícii na internetovej stránke materiálu, v ktorom rana sláva hovorí expert, nie milenec. Tak tam! Musí kvitnúť až okolo poludnia. Ale moje prestávky všetky pravidlá) naznačujú, že vzhľadom na chladné počasie, liana sa snaží čo najskôr prosperovať a mať čas zviazať semená.
Čo si o tom myslíš - prečo jeseň Morning Glory kvitne v noci?
- Ako zasadiť a pestovať Morning Glory?
- Je to stojí za to, ako ušetriť na krytiny?
- Morning Glory: opis, reprodukcia, použitie, starostlivosť, foto
- Ako pestovať na balkón ranné sláve
- Morning Glory - elegantný záhradné dekorácie
- Nezvyčajné Morning Glory
- Pestovanie v kvetináčoch Morning Glory
- Pestovanie sadeníc pupenec kvet
- Morning Glory na balkóne rastúce dobre
- Morning Glory - rýchle riešenie pre vertikálne zahradničení
- "Čo sa deje - hrozno dievčenské meno?"
- Morning Glory v mojom dvore
- Mesiačiky v záhone
- Blue Morning Glory