Daylily z Krymsk
Kvetina s zvláštne, trochu smutný príbeh. Žijeme v Krymsk priateľmi a často ich navštevujú, je tu krásna príroda: lesy, horské rieky. Vlani v lete, tesne pred povodňou, boli sme nimi prechádza, stručne a nakupovaných výrobkov na večeru. Nie je ďaleko od starého úložiska rozložené na chodníku novín a predával niečo, najprv som si myslel diaľky ananásy, ale potom som videl - je to kvety. Samozrejme, že som okamžite ponáhľal k nej. Bola predáva daylilies, však názov odrody nevedel, ale povedal, že kvet je rozprávkovo krásne. Ak chcete byť úprimný, kúpil som ich ani kvôli kráse, a že babička nestál teplo, a išiel domov. No, večer sme išli, a v noci sa to všetko stalo. Teraz, pri pohľade na kvetinu, som si nemohol pomôcť myslieť smútkom, ako keby bol nažive stará dáma? Teraz farba sa mi zdá trochu smútok ...
V dome svojho priateľa takmer zrútila, dobre, že prežili všetci!
Takto záhrada vyzerala pred dobre upravené a čisté.
Garáž je tiež Volga ...
Ako zázrakom prežila kohút, mokrý, ale stále spieva!
Žijeme bohatý život, ale okamžite zoberie všetko, čo mohli, auto (boli sme potom Žiguli 12) je plne naložené s vodou pitie, mlieko, chlieb, sviečky, aj so všetkými náležitosťami a jej manžel okamžite rozbehol k priateľom.
Frézie kvet!
Smutný príbeh o Ficus Benjamina
Povedz mi, kto som si kúpil
Pomoc s názvom kvet
Teraz už viem, ed presne splnený sen !!!
Kvitnúce Wallot
Kúpil som ju, takže to bolo
Zabudnutá balíček
Narcissus plné rozkvitla, ale nepotešilo
Zimné kvety plamienok
Moje záhradné kvety: daylilies!
Reprodukcia Daylily jar
Vziať do svojich radov
Vyrastala som spolu so svojím kaktusu
Begonia kvet - môj príbeh
A ja si myslel, že je to ananás
Kvet nesúci smutné spomienky
Banana život, a to ako v trópoch!
Išiel som pre niektoré chleba kúpil begónie!
Camellia od zníženie ceny
Starostlivosť o "tieňovej" kvet - Aspidistra