Zimné kvety plamienok

Video: Čo je potrebné pre bohaté kvitnutie plamienku

Zima tento rok ako zvyčajne na Kuban neponáhľa. A to nie je nič nové pre nás: sme si zvykli, že v decembri púčiky napučať na stromoch, baňatý dotkol v raste, oneskorené ruže kvet. Ale túto zimu porušil všetky rekordy! V predvečer novoročných sviatkov (ak je to absolútne istý - 28. december) mal možnosť vidieť kvitnúce plamienok.

kvet plamienok

Video: Clematis macranthon. Kvitnutie a ponúka obsah

On rozkvitla, ale nie je so mnou, jeho niečo, čo som bol rez plamienok na rezne (detail o tom písať samostatne). A videl som tento malý zázrak vo vedľajšej ulici, vo dvore niekoho iného. S smutný rezignáciu šiel do školy matiné (nemám ich rád - zhon, dezorganizácie, hudba bola vždy rachotí takže vážne obavy o bezpečnosť týchto ušných bubienkov), a to aj na strany nie sú nijako zvlášť pri pohľade. Liana vyrástla ďaleko od plota, ale aj jeho periférne videnie, okamžite som videla niečo úžasné. Na pozadí hnedé lístie doslova svieti pod priemernou zimné slnko kvet modré škvrny. Nemohol som ľahostajne okolo posledného letného pozdravu. Ako sa vám podarilo prežiť tento tepelne milujúci krásu až do decembra, pretože v noci sme boli veľmi silné mrazy? Bud, zrejme čakali pod hrubou baldachýnom lístie, a trochu zahreje na slnku a v poslušnosti na volanie prírody, rozkvitla.

Pohľad z diaľky

To je pravda, priatelia, niekedy vyťažené zaujímavé fotografie) Užite si zimné kvetina bojuje, pretože pre neho nevedomky snažiť o úlohe "paparazzi")

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 ProSadGuru.com