Zimné kvety plamienok
Video: Čo je potrebné pre bohaté kvitnutie plamienku
obsah
Video: Clematis macranthon. Kvitnutie a ponúka obsah
On rozkvitla, ale nie je so mnou, jeho niečo, čo som bol rez plamienok na rezne (detail o tom písať samostatne). A videl som tento malý zázrak vo vedľajšej ulici, vo dvore niekoho iného. S smutný rezignáciu šiel do školy matiné (nemám ich rád - zhon, dezorganizácie, hudba bola vždy rachotí takže vážne obavy o bezpečnosť týchto ušných bubienkov), a to aj na strany nie sú nijako zvlášť pri pohľade. Liana vyrástla ďaleko od plota, ale aj jeho periférne videnie, okamžite som videla niečo úžasné. Na pozadí hnedé lístie doslova svieti pod priemernou zimné slnko kvet modré škvrny. Nemohol som ľahostajne okolo posledného letného pozdravu. Ako sa vám podarilo prežiť tento tepelne milujúci krásu až do decembra, pretože v noci sme boli veľmi silné mrazy? Bud, zrejme čakali pod hrubou baldachýnom lístie, a trochu zahreje na slnku a v poslušnosti na volanie prírody, rozkvitla.
To je pravda, priatelia, niekedy vyťažené zaujímavé fotografie) Užite si zimné kvetina bojuje, pretože pre neho nevedomky snažiť o úlohe "paparazzi")
- Výsadby, prerezávanie plamienok a starostlivosť: 6 užitočné videá
- Sibírsky plamienok - víno bez starostí
- "Pokračuje tematický Loach: Clematis"
- Plamienok
- Clematis hybridný
- Plamienok fialový plamienok alebo
- Clematis vititsella
- Plamienok
- Alpine plamienok
- Plamienok krupnolepestny
- Plamienok Okhotsk
- Ako zvýšiť hustotu kvitnúce plamienok?
- Clematis - "hviezdy" v záhrade
- Krásny Bush plamienok
- Niečo málo o klimatisah
- Clematis: odrody pre každý vkus
- Clematis, semená a šírenie
- Rast spaľovanie plamienok
- Reprodukcie plamienok
- Clematis - kvitnúce viniča v záhrade (video
- Plamienok a plamienok