Vyzývavý oči
Sirôtky alebo viola - rastlina, bez ktorej je ťažké si predstaviť, záhrada. Nikdy nudiť, a to najmä rôznorodosť stupňov dáva takmer neobmedzené možnosti pre kreativitu. Malé i veľké, jednofarebné aj viacfarebné, s hladkými alebo náladovo vlnité lístky - to len Viols nie stiahnuté chovatelia!obsah
Páči sa mi, že tieto kvety môžu zdobia záhradu po celé leto: musíme im kvitnú v máji a kvitnú až do jesene. A osiate sadenice vo februári, rastlina otvorených púčiky už vo svojom prvom jar. Teraz v mojej záhrade len kvitnú viola-rovnakého veku: kry stále pomerne malý, ale jeden po druhom sa objaví kvety.
VIDEO: Olga Budina romantické čarovné oči 1
Rastlina je vytrvalá, ale zvyčajne pestuje ako bienále. A ja sa to páčilo vegetatívne množia vyrástla viola: strieľa veľkú dvojročnú Bush úhľadne vyložený na posteli a pôdou sa prekryjú tvorby miesto ružice. Rýchlo zakoreniť, poskytnúť len mnoho vynikajúcich množiteľského materiálu. Nasledujúci rok, na jar všetky tieto kríky kvitnú.
Plant im môže byť takmer kdekoľvek: je to efektné obrubník je perfektný kulisu pre neskoré tulipány a kosatce, vynikajúce kontajnera rastliny, ktoré dokonale zdobia balkón alebo terasu.
Sú nenáročné, môžu byť transplantované aj kvitnutia, a to nebude mať vplyv na ich výzdobu. Mali veľkú zimu, aby bolo nutné úkryt. Jediná vec, ktorá sa nepáčila na violu - stagnácia vlhkosti z ktorých hniloby alebo vyprevayut. Na chudobné pôdy a nedostatku vlhkosti kvety často plytké, a v čiastočnom tieni rastliny môžu kvitnúť nie je tak hojné - ale je možná, a všetky ich priania. Pre takéto krásy - veľmi skromné, súhlasíte? :)
Zdieľam malý výber z jeho fotografií: malú časť fantastické škále farieb. A dáte violu?
Video: Zvodná Eyes starý románik ~ Z kolekcie svetových majstrovských
Video: Zvodná Eyes - Ruslanova
Video: Zvodná Eyes ("Stalinova manželka")
- Pestovanie sadeníc viola
- Pansy alebo sirôtky
- Sirôtky (Viola: popis, reprodukcia, použitie, starostlivosť, foto
- Sirôtky
- Viola alebo sirôtky
- Ako predĺžiť kvitnúce Viols
- Viola
- Ako pestovať violu zo semien sa sadenicami
- Výsev sadeníc violy
- Viola vitrokka, udivuje s jasnými farbami
- Rastúce viola v záhrade
- Viola