Karafiát hybridný

_gibridnaya_1570b4e6fc8990

Hybridný klinček (Dianthus x hybrida) s názvom víťaz vonných rastlín. Horšie večer jemnú chuť je porovnateľná s vôňou drahého francúzsky parfum.

Pred dvoma rokmi, v marci, som zasadil semená do kontajnera, skryl film a umiestnené na teplom okennom parapete (môžete zasiať a na začiatku mája v otvorenom teréne).

Výhonky boli celkom priateľské, raspikirovat sadeníc, a v máji zasadil záhradnej (detského) vo vzdialenosti 10 cm od seba. V polovici jesene v kroví dokonca objavil sa na nejaké kvety.

Karafiát hybridný 2

Rastlina je nenáročná, nebojí sucha a mrazu, hibernácie dokonale. Na jar (začiatok mája), transplantácie je na stále miesto s rôznymi podmienkami: v tieni, polotieni, na slnku.

Skrz klinček rástol rovnakým spôsobom - rýchlo začali rásť, a zakustilis kvitnú na začiatku júna.

Karafiát hybridný 3

Moje kvitnúce dievčatá pred koncom júla. Dvojica kríkov s najkrajšie farbu, odkiaľ som vyšiel na semenách a rezom odpočinku vo výške 20 cm. Do polovice septembra klinčekov kvetu znovu, aj keď nie tak bohatý, ale stále s potešením na konci minulej sezóny. Dovidenia.

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 ProSadGuru.com