Veľkosť Delphinium Russian
Delphinium Ročný som objavil vlani a teraz si myslím, že sa usadil v mojom predzáhradku po dlhú dobu. Semená odrôd Ruské veľkosti sa ukázala ako veľmi úspešná akvizície. Delphinium zasiahla nielen svoje bohaté a dlhé kvitnúce krásny froté jasne ružové pruhované kvety sa zelenou v stredu, ale aj veľmi krásne vyrezávané tmavo zelené listy. Rovnako ako jeho neokázalosť. Kvety rovnako dobre na slnku a v čiastočnom tieni.
Video: Russian Size-Fly (Mix)
Pri výseve v otvorenom teréne v máji, všetky ročné ostrôžky kvitnú od začiatku júla do októbra. Môžete zasiať semená ich sadeníc v marci, nasleduje nové naloženie v krajine a za zimu v októbri v otvorenom teréne na stále miesto.
osol Aj Delphinium na konci marca a jedno semeno v šálke (sedem kusov), as Odporúčame zasiať semienka priamo na trvalé miesto v otvorenom teréne (delphinium netoleruje porušovania koreňového systému). Každá šálka pokrytá priehľadnou fóliou, zaistenie je elastický. O dva týždne neskôr, prišli až päť rastlín. V polovici mája sa rozrástla ostrôžky starostlivo zasadil v spôsobe pozemnej obsluhy. Rýchlo začali rásť a kvitnúť na začiatku júna.
Video: Russian veľkosti KNOW
Predstavte si moje prekvapenie, keď delphinium "red" nebol červenej a tmavo ružovej pruhy s ľahším tónu. Rozvetvené kríky až 60 cm na výšku, aj keď v súlade s odporúčaniami uvedenými v taške, bolo možné dosiahnuť rast na 120 centimetrov, ale to nie je cieľom. Chcel som to vidieť na vlastné Delphinium nezvyčajné červenej farbe, čo sa nestalo. Ale pestovanie ročná stračka cez sadeníc dal skôr kvitnúce po dobu jedného mesiaca.
Video: Russian veľkosť - Anjel dňa
Úrodnosť pôdy rastliny nie sú náročné, to je dôležité pre dobré odvodnenie. Delphinium vyzerá dobre na výsadbu kvetinových záhonov, rabatkah. Vzdialenosť medzi rastlinami. - Výška rastliny 20-40 cm, v závislosti na stupeň pohybuje od 25 do 120 cm.
- Delphinium Ročný rast zo semien
- Larkspur Delphinium alebo Larkspur
- Delphinium
- Delphinium mnoho rokov - pestovanie zo semien
- Delphinium New Zealand
- Delphinium dlho
- Výsadba a starostlivosť o stračka
- Spectacular Delphinium snímke
- Ako pestovať Delphinium zo semien: tipy kvetinárstvo
- Ako pestovať Delphinium zo semien?
- Delphinium
- Ušľachtilý Delphinium