Primrose na pokraji novembra
Video: Ukrajina na pokraji predčasných volieb rozloží
Prvosienky, dekorácie jarnej záhrady - to je to, čo som vždy vnímaný prvosienky. Predstavte si moje prekvapenie ako dnes, keď jeden z rastlín, zrazu som našiel kvetinu! A púčiky! Prvosienka kvitnúce koncom októbra? .. Zima je zrušená? :))
Poznámka: všetky listy vyzerajú veľmi prvosienky jar - šťavnaté, svieže a silný. Nárast išiel nedávno transplantovali mladé sadenice ...
Video: Yekaterinburg na prahu epidémie HIV
Avšak, ja a fialovej zelené púčiky boli opuchnuté a cibuľu waleské nová várka čerstvých byliniek ready)) Nehovorím o obvyklú trávy: sused na svahovitom trávniku je zelená a rastie spoločne. V novembri minulého roka, tiež som bol potešený odmäk - rastliny začali prebúdzať. Ale do tej doby nebol dosiahnutý farba))
Takže neviem: či má byť rád - či už naštvaná ... Milujem prvosienky, vždy radi, že ich farby, zvlášť keď som vychovávať tieto krásky zo semena. Ale väčší záujem: či rastlina je neskoro kvitnúce neoslabí? Oni potom outsourcing zimu? .. Čo myslíš, kamarátmi? A vo svojich záhonoch by existovala nejaká prekvapenie jesene? :))
Primrose výsadby a starostlivosti v otvorenom poli
Primrose izba: pestovanie a starostlivosť
Prvosienok čas
Primrose izba - svetlé prvosienka
Primrose kvet - fotografie a starostlivosť
Trvalka prvosienky v záhrade
My prvosienky
Neponáhľajte hodiť prvosienky
Primrose - kvitne od konca apríla do júla
Primrose - "kľúča" pružiny
Prvosienky v záhrade
Jarné kvety Primula
Prvosienky v obrazoch s názvami
Keď rastlina pupalkový záhrada?
Pôvabné prvosienky
Primula Ushkova a jeho kultivácia
Pestovanie Primrose v závislosti na odrode
Primula, alebo prvosienka, nikdy nebudete chýbať na jar!
Ako sa starať o prvosienky kvet
Pestovanie Primrose Seed
Legend of prvosienka