Je nutné, aby sa hnojivo s použitím kompostu?
Mnohí záhradkári stále nie je jasné, čo má a čo nemá kompostu. Veľmi dobrá je zrejmá z otázky Khater Merry: Ahoj, mám otázku ohľadom zdravia pôdy. Ak mám použiť svoje vyvýšených záhonoch s kompostu pôdu, je nejaký dôvod pre ďalšie hnojivo? Až do teraz som sa nepoužívajú, pretože hnojivo a zvyčajne vždy dobrú úrodu zeleniny, ktoré som vyrástol. Rád si myslím, že pôda s kompostom má všetko, čo potrebujete k zasadiť môj ... Je to pravda?
Som dlhoročné múdrosti to nie je rozbité, nie opraviť. Zdá sa, že Merry je veľmi zdravá pôda, ktorá mu dodáva aj rastliny a zabezpečiť ich prosperitu. To je jedna z výhod organickej záhradníctvo. Ak máte kŕmiť pôdu a neprinášajú poškodiť prídavok veľkého množstva pesticídov a umelých hnojív s vysokým obsahom soli, máte celý rad organizmov v pôde, ktorá pomáha kŕmiť rastliny. Ale tiež som čítal, že kompost nie je dostatok živín na liečbu ju ako hnojivo. Napriek tomu, že je zlepšujúci prípravok (klimatizovaná) pôda, skôr než potraviny pre rastliny.
Tam je dôvod na diskusiu. Veterány žiadajú kompostu, chcel by ste sa podeliť o svoje skúsenosti?
- Hnojivo pre cibule - ako a kedy by mali byť použité
- Čo sa kŕmiť sadenice paprík, a kedy je lepšie robiť?
- Organické hnojivá
- Kompost ako organické hnojivo
- Ako kŕmiť uhorky - hlavné metódy
- Minerálne hnojivo pre zemiaky - Klasifikácia
- Hnojivo pre zemiaky - sľub vysokým výťažkom
- Starostlivosť o malín na jar je obzvlášť dôležitá
- Takže tekutý kompost
- Pestovania cibule
- Hnojivá pre záhradných rastlín - Galanthus
- Nezvyčajné hnojivo
- Kvetná záhrada bez rozmarov
- Kompostu z organického hnojiva s rukami (video