Bussengoltsiya
Z osobnej skúsenosti
Naozaj, tam je vo svojej vlasti prorokom. To je krása bussengoltsiya v exile zlomí nadšený potlesk, a doma v Argentíne s názvom chudáka zemiaky. A to všetko preto, že príroda vybavila to nielen krásu, ale aj chutné a zdravé hľuzy.
Pred piatimi rokmi, na jar na trh získala uzlík s niekoľkými tenkými výhony - sedel v vedre majonézy. Od predávajúceho, som sa dozvedel, že bussengoltsiya - vínna réva, ktorá je rýchlo rastúci, ale kvitne až v septembri.
Akonáhle domov, zasadil som s cieľom vysvetliť, ale to nebolo možné, aby si kvety. S nástupom prvého lisovania za studena uzlík vykopali zo zeme. Bol to slušný veľkosti, navyše dával deťom - asi desať malé uzlíky. Vintage premyje, suchý, zabalené v plastovej krabičke s suchých pilín a poslal do pivnice, kde sa teplota udržiava na 6-8 ° C.
Pre tých, ktorí sa rozhodnú využiť svoje skúsenosti, podotýkam, že je sušenie vrchnej vrstvy pôdy, krmivá raz mesačne, striedavo infúzie divozelu (1:10) a univerzálnym riešením hnojivo.
vínnej révy sa vzťahuje mnoho zeleno-biele kvety, ktoré rozkvitli v niekoľkých dňoch a bielej voňavé oblak víril v krásnej tanca okolo dvore. Jeseň je v plnom prúde, črepníkové rastliny premiestnené do domu poslednej ročenky dať kvety, trvalky prísť k odpočinku, a lodenice je stále pochovaný v zelene, bielych kvetov a nebeské vône!
bussengoltsiya pred prvým mrazom, po ktorom som kopať uzliny a poslať pre skladovanie až do budúceho jari.
Vedené rôzne experimenty: uzly vo vašej krajine na zimu, dobrý úkryt, ale všetko márne - zomreli. Potom ste prišiel, ale potrebujú veľkú kapacitu a veľa slniečka - bussengoltsiya kvety, aj keď nie tak skvele ako v slobode.
Škodcovia, mimochodom, nedosahuje to - nikto nevšimol, ale nie liečiť.
Tatiana OZLASHENKO.
Caladium (anjelské krídla: opis Flower, pestovanie Caladium, klíčenie hľúz, výsadba Caladium
Zemiakový experiment
Príprava pre pestovanie zemiakov
Či spracovanie zemiakov vyžadované pred výsadbou?
Ako som pestovať sladké zemiaky
Zemiaky "Gilroy f1"
Pestovať sladké zemiaky s klíčky
Uhorka doma
Ukladanie georgíny
Trvalky a ročné dahlia
Ročný dahlia ktorý žije dlho
Reprodukcia gloxínie list
Teraz mám Hymenocallis
Mirabilis - "flame"
Kultivácia kala (Zantedeschia na balkóne
Paradajky v vedre - ukázalo sa môžete pestovať paradajky a teda
Ach, tie poháre majonézy!
Aj zdvihol im sama
Šípková Ruženka: Gloriosa, Pleione a Sanderson
Pod palmou piť čaj a zrazu dostanete?
Čo by mohlo byť príčinou horkosti v zemiakových hľuzách?