Rastliny nebezpečné pre mačky
obsah
Mnohí z nás majú radi rastlín a mačky. Obaja sú schopní zdvihnúť náladu svojho majiteľa, ale môžu zraniť na seba. V skutočnosti, mnoho mačiek sú proti tomu, aby žuť niečo, a to najmä v prípade, že je "niečo" šťavnaté a zelené, a rastliny môžu byť pre mačku v jednej ceste alebo iný nebezpečný ...
Video: Nebezpečné rastliny: 7 Najnebezpečnejší rastliny na planéte!
Z tohto dôvodu, prečítajte si nasledujúci zoznam rastlín a v každom prípade, že tieto rastliny umiestniť mimo dosahu mačky mieste. Všeobecne možno povedať, paniku a hneď dal závod niekam veľmi ďaleko, kde nielen môže mačka, ale aj slnečnému žiareniu Nie je ľahké sa dostať, to nie je nutné. Mačka a môžete zvýšiť. Ak to chcete urobiť, akonáhle sa dostane na list rastliny, môžete vyskúšať tieto jednoduché spôsoby, ako slam ruky (alebo jednoducho publikovať nejaký ostrý zvuk / šum), striekajúcej zo spreja na mačku s vodou - čo si len spomeniete, hlavná vec, aby sa pokúsila rozvíjať jej stabilná reflex neísť do jed rastlín.
Ako písať vlastníka tohto pekný mačky, "Milujem rastliny a mačky. Takže som si nechal robiť perestavlyaniem hrnca v dome, pretože moja mačka s kvetinou úplne stratiť sebakontrolu. "
Video: Top 10 najdrahších plemeno mačiek
Jedovaté izbové rastliny, ktoré môžu poškodiť vaše mačka:
názov | Príznaky a účinky |
amarylis | Podráždený žalúdok a črevá (vracanie, hnačka) |
azalka | Strata koordinácie, tras, kŕče |
kaktusy | Poškodenie kože, infekcie |
Caladium | Nevoľnosť, vracanie, hnačka, mačka môže začať zavrtieť hlavou, dýchavičnosť |
plekrant whorled | Vracanie, hnačka, bolesť brucha, kolika |
lily Longiflorum | Akákoľvek časť rastliny môže spôsobiť zlyhanie obličiek |
Dieffenbachia | To má vplyv na centrálny nervový systém |
brečtan | Vracanie, hnačka, nepokoj |
imelo | Požitie bobule môže vyvolať zvracanie, hnačka, tvorbe bublín v ústnej dutine, dýchavičnosť |
filodendron | Nevoľnosť, vracanie, hnačka, môže začali mačka vrtieť hlavou, dýchavičnosť |
Puansetiya | Požití môže spôsobiť zvracanie, hnačka, tvorbe bublín v ústnej dutine, dýchavičnosť |
A samozrejme, ak zistíte, že vaša mačka jeden z týchto príznakov, spojte sa zverolekár a neodkladajte s týmto prípadom!
- Ako som sa dostať na kvety a mačky
- Môj domov Sansevero
- Čo robiť, keď mačka žerie kvety
- Chlorophytum - obľúbené mačiek a mačiek
- Čo je to mačka tráva, a prečo je táto zvieratá
- Chránime naše zvieratá z rastyuhi !!!!!
- Ako odstaviť mačka izbových rastlín
- Bezpečné pestovanie izbových rastlín
- Lôžka pre mačky ako súčasť interiéru: myšlienka
- Dovolenka mačky Cat Magazine matchmaking Husar
- Naša záhrada hostiteľka
- Mačky v krajine, tiež veľa šťastia!
- To, čo človek v radosti, mačka - smrť
- Tráva pre mačky: alternatíva alebo "prídavok" na izbové rastliny?
- Bojuje o miesto na parapete
- Tieto tesnenia Ach, tie mačky
- Mačka v krajine a vo vidieckom dome
- Mačka v krajine
- Lieky pre mačky
- Zima: mačky a iné zvieratá
- Mačka v krajine a vo vidieckom dome