Dom suchých ruží
Z nejakého dôvodu som vždy ľúto vyhodiť kytice. Zvlášť ruže. Skúšal som ich zasushivat, aj keď vyzerala po vysušení nie je tak horúce, a potom z nich robí ekibany, potom sú úplne stratené vzhľad, som vyhodiť, a potom som sa opäť dala čerstvé ruže, a všade okolo. Ale jedného dňa sa proste do očí bijúce prípad.
Na svadbe mi dala veľa farieb ... moc. Kytica stál vo vázach, tégliky, a zaberal polovicu miestnosti. V podstate sa jednalo o ružu - rôzne farby. Ale tu je ten problém - ďalší deň sme odišli na dovolenku. A bol som hrozne naštvaný, že som miloval krásu iba dodnes. A potom som sa rozhodol.
Polnoc pred dňom odchodu, som sa zaoberal tým, že sa odstráni z ružových kvetov a zavesiť sa púčiky. Vyzeralo to najdivokejšie - celý byt bol čerstvé ruže nažive, poveshat hore nohami.
Ale keď som prišiel, len zalapala po dychu. Rosa Nezdalo sa, že vyschli, a stuhol, mierne podvyalivshis. Samozrejme, že nám chýba svetlé farby a mäkkosť lístkov, ale celkovo to bolo veľmi pekné. Od tej doby, zväzky sušených ruží na mňa všade :)
Video: Suché okvetné lístky ruží ..
v kuchyni:
Video: Maslo a svieža domáce koláčiky variť doma. rovnako jednoduché ako facka
a dokonca aj v kúpeľni :)
Make kytice s rukami + fotky
Ako pestovať ruže z kytice?
Floristika
Rose spálne
Moje krásne ruže
Magická záhrada ruží na fotografiu a obrázkov
Kytice zimné ruže s postele!
Kytica ruží
Ako root rezne rez ruží?
Ako sa množiť ružu
Osobná skúsenosť v pestovaní ruží
Rose a teplotné extrémy
Ruže na oblúku
Vyberá rôzne: ruža nezvyčajných farieb
Ruže horolezec
Legend of the Rose
Aké farby sú ruže?
Ako si vybrať správne ruže pre slávnostné kyticu?
Ruže, rovnako ako to!
Ako spravodlivé, ako čerstvé tieto ruže!
10 Tipov pre predĺženie života váza a život ruží