Buďme priateľmi

Video: Máša a medveď Buďme priateľmi Full Game Návod Časť 1

Vitajte! Váš web sa nachádza na dlhú dobu, ale nejako nemohol prísť a spoznať vás - pestovateľov, aj keď počas svojich nájazdov na mieste od vás som sa naučil veľa užitočných informácií.

Video: Funny mačky :) Part 247 - Buďme priateľmi :))

Moje meno je Natasha, bývam v malom severe mesta Nizhnevartovsk.

Má láska pre izbové rastliny začali s vetvičkami kvitnúcich Decembrists, že ma moja babička dala k narodeninám miesto kyticu kvetov. Dal som vetvičku do vody a Decembrists dal korene. No nie sú vyhodiť obývacia kvitnúce rastlinu! Mama našiel starý kvetináč, vykopané z niekde v krajine, a zasadil svoj prvý rastyushku. Na pozemku, kde vyrastal, môj Decembrist bola strašná, to bolo viac piesku, keď to suší sa stane ako kameň. Ale aj cez to, rastlina rástla a potešilo ma nový rozkvet. Potom univerzity, nie kvety bola Decembrist bol daný do starostlivosti mojej matky.

O kvetinami, spomenul som si, keď odišla žiť s jej budúcim manželom žijú na severe. Bývali sme na koľaji Komati chcel niečo vytvoriť pohodlie. A tak som začal mať svoje kvety, s ktorými som sa snažiť, aby sa vzdali. Vždy som si vziať všetky z nich so sebou, keď sa presunúť na nové miesto. Tu a teraz v novom byte (teraz určite sme tu po dlhú dobu) Aj každý konal.

Dúfam, že na priateľstvo s rukou a pomáhať v chovných kvetín, ale to tiež bude snažiť, aby boli užitočné pre vás

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 ProSadGuru.com