Ale, apríl, buďme priatelia!
Video: Básne z apríla A.Barto pre deti "apríl" Hry pre deti
obsah
Pozdrav pre všetkých a dobré ráno! V apríli očakávame, že veľa pozitívnych emócií, teplo a mladých rastúcich bylín a púčikov krásny tsvetov.My budúce nádejou na úspech na jar sezone.No nie je pripravený k prírodným prekvapenie, ako sa k nám mnoho rokov prírody učí objednať ochotu nečakaných zvratov, pravá a nechcú sa dostať znovu na rovnakej hrable a ešte slnko uvoľňuje, prispôsobí záhradné texty a strácame bdelosť, a potom ........ mrazy, krupobitie zmiešaný, takmer letné teploty a nakoniec takmer zimné chladné noci. Rastliny sa v záhrade zmätené a mieša sa ročné obdobia, čo je to, čo sa stalo v našich južných regionah.Postradala celá naša krajina, potom, čo prišiel silný leto otepľovanie za studena, krátke, ale silné, dá všetko poteryany.rasteniya stratené v záhrade mimo privlekatelnost.Teper pomaly zotavuje všetko ale eufória skončila rýchlo a doba opatrný prístup k počasiu, a zase naraz? V skutočnosti, že vec je, že je veľmi ťažké predvídať, že sa to mohlo stať --vdrug.
Preto som sa rozhodol, že budem teraz prijímať to, ako to je, a teraz všetko sa zmenilo po pretrepaní počasie v sadu.kazhdomu púčik, travinochke, nové Rostik.
Táto divoká kala, priniesol z hôr a rast na mnoho rokov, po kvete na spike vytvoreného klas s červenými plodmi a pred kovylka rastie, sa čoskoro stane veľmi delikátna a krásne.
Skrz záhradu naklíčené rovnakej vekovej ostrôžky.
Hostiteľ vošiel mrazivých dňoch, ale pomaly sa narovnal.
Prvé listy Deutz, ak nie škoda, všetko pomerzla, že budleya analogichno.Szadi meta Sequoia.
Plne obmerzla sasanky, ale rýchlo sa vrátila čerstvá listiki.A pozri zárodok čemerice, I -To vzal stopka hellebore a len uviazol v krajine, ale začal. Poznámka.
Video: Ako som bežať môj diár + outlook Leuchtturm 1917!
Keriya tiež trpel Ale sila závodu je veľký a dokonca aj puky tam hilenkie.
Ale záružlie už zahriaty, tak jasné.
Rýchlo sa zvyšuje kala listami.
All aliumy zmrazil pár stebiel vľavo.
Phlox jasne rád počasie, kvety.
Trochu o experimentoch
A trvalo koreň prerezávanie zvolenej spolubývajúcimi Aucuba vám za podnet je jedinečný, ale ľahké dať korene.
Môj jeden z dvoch ukorenyashek popínavé rastliny, už ťažko rastie.
A to je všetko, pozdrav z mesačného myaukolok, ktoré sú už bojujúce, skákanie a zábavu.
Video: Michael Kolschik kruh momenty z filmu Legenda o cirkusu
V tú chvíľu do práce, ale myslím, že tam bude novinka, mám schôdzky, čaká rozety prívesy fialky, ktoré nazvala hochuhoy v Lyudovichkinom blogu okamžite chváliť a čaká strieľať semien ginko.Tak nie je proschayus.Vseh ako Vasil.
A kvapky Taškente jari
Video: Nákup Fix Cena
Buďme priatelia!
Deti zo semien
Leto je za nami, a my všetci rastú a tsvetom
Letné pomáha riešiť niektoré problémy
Oh, ako dlho to bolo hodina
Sme hrdí na úrody
Moje georgíny kvitla!
Dostať na záhrade Duchesne
Dopravné Balance užitočne
Môj chlpatý záhradné