Ak váš chorý krotton
Krotton - veľmi krásne dekoratívne lístie rastlín. To možno vidieť v každom kvetinárstve na pomerne nízku cenu, takže skôr či neskôr krotton objavuje v každom apartmáne. Ale nie v každom byte, táto rastlina je neskoro ... Skutočnosť, že krottony predmetom rôznych ochorení, a akákoľvek chyba v starostlivosti môže mať za následok smrť závodu.
Tu sú niektoré bežné problémy a ich riešenie krottonom:
- listy strácajú svoju spestrením sú bezútešnej - s najväčšou pravdepodobnosťou v prípade dostupného svetla pre krottona. Rovnako ako všetky umenia a listnatých rastlín, vyžaduje dobre osvetlenej plochy (nie na priamom slnku).
- Listy sú suché a pád - problém môže byť vyššia ako na slnku, ktoré vysušovať listov a popáleniny. Keby len nižší pokles, tj starých listov, potom nezúfajte, pravdepodobne to je sezónne zmeny lístie.
- Sharp list preliatia je vzhľadom k zmene rastlinných biotopov (prerobený z parapetu na okennom parapete), režim zmeny teploty (priniesol z ulice do bytu), prievanu (otvorené okná na vetranie).
- A ochorenie množstvo krottona môže byť spojená s prepadovými rastlín, keď je v palete zostáva malé množstvo vody. Veľa vody môže viesť nielen k koreňovú hnilobu, ale aj na tlejúce lístie, jeho poklesu, škodcami.
- Škodcovia - spider roztočov, Jose mierka, atď. -. Ošetrite celý závod v pohode mydlovú vodu, odstránenie škodcov mokré vatový tampón a opakujte postup do 5-7 dní. Namiesto mydlového roztoku, môžete použiť špeciálne insekticíd.
Delež v družabnih omrežjih:
Podobno
Dracaena - žltnutie listov, čo mám robiť?
Preto Chlorophytum suché špičky listov?
Prečo Ficus listy sčernie na okrajoch?
Čo mám robiť, keď pelargonium žltnú a suché lístie?
Ako uložiť cyklámen pred smrťou?
Ako sa starať o fialiek v zime?
Prečo je vaša obľúbená Anthurium žltej a vyschne
Problémy s popínavé rastliny rastú doma
Euphorbia rebrované alebo hrebeň
Môj obľúbený-fialová
Starostlivosť Begonia froté mix
Anthurium - "Flower - srdce"
Spathiphyllum na okennom parapete
Grevillea
Starostlivosť Qalat
Ak sa suché lístie Yucca, čo mám robiť?