Ako som rástla papriky "baraní roh"
Video: Populárna videa - Sergej Savin
Pepper - je čarovná zelenina. Jeho použitie v potravinách všetky Ázii z Turecka do Japonska, zo Strednej Ázie do Indonézie. Ako aj ostrosť postupne, ale veľmi rýchlo zvyknúť.Rastiem a sladké "zvonček" papriky, a pikantné odrody. Akútna odkazuje a korenie "baraní roh". Vzhľad sa úplne zodpovedá názvu, dlhý (20 cm) a krivky. Vo zrelé forme, to je červená. Požičal som si to, keď to je ešte žltá, pripravené na okamžité použitie. Úplne začervenanie som nemal uvediem, pretože koža do tuhého.
Pestovanie sadeníc korenie začať. Semená sa vysievajú koncom februára. Pre korenie sadenice ideálne úrodnej pôdy s vysokým obsahom humusu, sa vyčerpaný dobre, úroveň pH 6,0-6,5. Robím zalievanie pôdy v pomere 1: 1: 1 z úrodnej čiernej pôdy, záhradnej zeminy a piesku. A po prohozu, 12. marca sadenice vyzeral.
Zalievanie mierne, veľa svetla, a teraz o mesiac neskôr, 13. apríla sadeníc pripravený na pestovanie.
Papriky sú zasadené do pripravenej pôdy, akonáhle to počasie dovolí. V tomto okamihu, som zasadil do zeme 18. apríla. Schéma pristátie cm. Po zasiatí, je potrebná 50 X 60 zavlažovania.
O dva týždne prešiel, a moja ranej výsadby dostal pod krupobitím. Stalo sa tak 1. mája.
Ale všetko dobre dopadlo, prežil, dostal za studena stresu, dodatočné spevnenie.
O tri týždne neskôr, som ani napojená rastliny, je zaobchádzanie s mravce, vošky trhovců, najsilnejší systémový insekticíd kontaktné traktu akcie "Commander". Rastliny späť oceľ veselá, kvet.
Pred ovocné sady urobil pár kŕmenie, tekuté hnojivo pre rastliny a dobre fermentovaný výťažok z konského hnoja. Po 20 dňoch, papričky sa stali konzumované v čerstvom stave.
A teraz korenie pripravený konzervárenský priemysel.
Pepper Marina a zrolovať do banky.
Pepper rozbité, my,
a umiestnené v bankách,
Dávam prednosť objemu 0,7 litra. Prvýkrát, zalejeme vriacou vodou, vydržať po dobu 10 minút, potom bol vyprázdnený vody a zalejeme vriacou marinádou. Zloženie marináde môže byť čokoľvek, ale musí byť ocot. Pridám v marináde korenie, 2-3 klinčeky, cukor, soľ. Celú variť, pridajte ocot pred naliatím. Pour korenie, zrolovať kryt,
Aj otočiť, zábaly, jeden deň pripravené.
A Dobrú chuť!
- Pestovanie horká korenie
- Pestovanie paprík, ako sa dostať šťavnaté, sladké ovocie
- Ako je korenie výsadby v skleníku
- Výsadba papriky v krajine, príprava pre pristátie
- Ako ich šerm korenie
- Ako pestovať korenistý semienko
- Pri sadení sadeníc korenie?
- Výsev sadeníc korenia
- Čo sa kŕmiť sadeníc po vyzdvihnutí papriky?
- Ako pestovať papriky v otvorenom teréne?
- Sadenice papriky doma
- Ako pestovať dobré paprika
- Rastieme papriky
- Pestovanie okrasných papriky
- Výsadba papriky v skleníku alebo otvoreného poľa
- Kajenské korenie na mieste
- Nebezpečný vošky na sadenice korenie?
- Správne pestovanie sadeníc paprika
- Kak rastú papriky na okennom parapete
- Výsadba a starostlivosť o sadenice papriky
- Správne poľnohospodárske korenie dostane bohatú úrodu