Hoya kvitne 7 tajomstvo odkvitnutí Hoya

Byť či nebyť - to Hamlet dilema nejakým zvláštnym spôsobom existuje, pokiaľ ide o črepníkové viníc. A to všetko kvôli zabezpečeniu pre nich zlú povesť ničiteľa rodinného šťastia. Ale všetky tieto hlúpe vynálezy. Najmä o Hoya. Kvitne zhizneutverzhdayusche tak, že všetky pochybnosti sú rozbité na kusy - samozrejme, byť!

Sloboda-milujúci a nezávislé

Viem, že veľa izbové rastliny Hoya hlavne kvôli jeho neokázalosť. Ale zdá sa mi, že som si, že je veľmi zvláštne - neobyčajne tolerantné. Počas dlhých rokoch spoločného života, sme sa stali priateľmi s ňou, a dalo by sa dokonca povedať, vyjsť. A spočiatku som ani nevedel, ako sa postarať o to. Prečo názov kvety zistil nedávno, keď videl známy závod v časopise. Nedávno som zistil, že nechtiac vytvorila najlepšie podmienky.

Letné žijú hlavne v krajine, a v zime, až príliš často odísť z domova, takže nemôžem pravidelne sleduje domáce farby. Keď som priniesol túto rodinu rastlín, pomyslel som si: tu je ďalší kvet určený k boju o prežitie, ale opustiť dar bol nepríjemný. Avšak takéto ťažké podmienky, že išlo len úžitok. Rastlina nielenže prežil s relatívne vzácne zavlažovanie, hnojenie a priame, ale aj kvitli. Samozrejme, že nie naraz a všade. O niekoľko rokov Hoya rastúce v blízkosti okna v miestnosti na stene. Tam sú slnečné a cítila v pohode: aby sa značne rozšírili, aby vyhnal visí vedľa obrázka. Ukázalo sa, dievča, ako sa zdalo, že zarastené listy Hoya, že prebýva v záhrade. Vyzeralo to najmä impozantný celkovú kompozíciu, kedy lúč slnečného žiarenia dopadajúce na neho. Keď sa dievča nie je vidieť na listoch, to malo pre obraz nájsť iné miesto.

Hoci Hoya a vyrástol v jasnom slnku a teplo, nikdy som videl, že rozkvitol. Ale ukázalo sa, že má pre svoje trpezlivosť, ona je veľmi milujúci slobodu.

Prvýkrát, keď som videl jej kvet, najmä keď zdvihol inú rastlinu - pre balkón. Možno, že v miestnosti Hoye nemal dostatok čerstvého vzduchu.

7 tajomstvo kvetu

To je tak otvorený, že to nie je nejaký hýčkať panna, ale nezávislá dievča, nemilujúci všetečný pozornosť. Teraz na balkóne som mal niekoľko viníc, a všetci sú v plnom kvete, a často aj dvakrát do roka - na jar a na jeseň. Je to úžasné, pretože balkón je oveľa chladnejšie ako v byte a klíma nemáme mäkké - ešte Sibír.

Hoya kvety sú nezvyčajné, veľmi podobný umelý. Jeden z mojich priateľov dokonca myslel, že som bol špeciálne zdobené rastlín. Skôr, niekedy s niekoľkými vetvičkami kvetmi Škubal a dať do vázy, ale teraz viem, že robí to nie je nutné - pre budúci rok na tomto mieste nie sú kvety upevnená. Bol som veľmi šťastný, keď som sa dozvedel, že Hoya má inú farbu, - nezabudnite sa pozrieť na iné odrody. Dokonca som si všimol, že to vonia úžasné - celá balkón je voňavé, keď Hoya kvitne, ale z nejakého dôvodu je zápach cítil až večer a ráno a popoludní to nie je viditeľné.

To je taký divný kvet. Chcem odporučiť, aby túto rastlinu doma pre tých, ktorí rovnako ako ja, si nemôže dovoliť, aby neustále a veľa času, čím sa domáci farby, ktoré často vylúčení, ak je práca je spojená s služobných cestách. Hoya je pre vás! Ona vie, ako trpezlivo čakať, bez zášti a horkosti.

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 ProSadGuru.com