Hoya kvitne 7 tajomstvo odkvitnutí Hoya
Byť či nebyť - to Hamlet dilema nejakým zvláštnym spôsobom existuje, pokiaľ ide o črepníkové viníc. A to všetko kvôli zabezpečeniu pre nich zlú povesť ničiteľa rodinného šťastia. Ale všetky tieto hlúpe vynálezy. Najmä o Hoya. Kvitne zhizneutverzhdayusche tak, že všetky pochybnosti sú rozbité na kusy - samozrejme, byť!
Sloboda-milujúci a nezávislé
Viem, že veľa izbové rastliny Hoya hlavne kvôli jeho neokázalosť. Ale zdá sa mi, že som si, že je veľmi zvláštne - neobyčajne tolerantné. Počas dlhých rokoch spoločného života, sme sa stali priateľmi s ňou, a dalo by sa dokonca povedať, vyjsť. A spočiatku som ani nevedel, ako sa postarať o to. Prečo názov kvety zistil nedávno, keď videl známy závod v časopise. Nedávno som zistil, že nechtiac vytvorila najlepšie podmienky.
Letné žijú hlavne v krajine, a v zime, až príliš často odísť z domova, takže nemôžem pravidelne sleduje domáce farby. Keď som priniesol túto rodinu rastlín, pomyslel som si: tu je ďalší kvet určený k boju o prežitie, ale opustiť dar bol nepríjemný. Avšak takéto ťažké podmienky, že išlo len úžitok. Rastlina nielenže prežil s relatívne vzácne zavlažovanie, hnojenie a priame, ale aj kvitli. Samozrejme, že nie naraz a všade. O niekoľko rokov Hoya rastúce v blízkosti okna v miestnosti na stene. Tam sú slnečné a cítila v pohode: aby sa značne rozšírili, aby vyhnal visí vedľa obrázka. Ukázalo sa, dievča, ako sa zdalo, že zarastené listy Hoya, že prebýva v záhrade. Vyzeralo to najmä impozantný celkovú kompozíciu, kedy lúč slnečného žiarenia dopadajúce na neho. Keď sa dievča nie je vidieť na listoch, to malo pre obraz nájsť iné miesto.
Hoci Hoya a vyrástol v jasnom slnku a teplo, nikdy som videl, že rozkvitol. Ale ukázalo sa, že má pre svoje trpezlivosť, ona je veľmi milujúci slobodu.
Prvýkrát, keď som videl jej kvet, najmä keď zdvihol inú rastlinu - pre balkón. Možno, že v miestnosti Hoye nemal dostatok čerstvého vzduchu.
7 tajomstvo kvetu
To je tak otvorený, že to nie je nejaký hýčkať panna, ale nezávislá dievča, nemilujúci všetečný pozornosť. Teraz na balkóne som mal niekoľko viníc, a všetci sú v plnom kvete, a často aj dvakrát do roka - na jar a na jeseň. Je to úžasné, pretože balkón je oveľa chladnejšie ako v byte a klíma nemáme mäkké - ešte Sibír.
Hoya kvety sú nezvyčajné, veľmi podobný umelý. Jeden z mojich priateľov dokonca myslel, že som bol špeciálne zdobené rastlín. Skôr, niekedy s niekoľkými vetvičkami kvetmi Škubal a dať do vázy, ale teraz viem, že robí to nie je nutné - pre budúci rok na tomto mieste nie sú kvety upevnená. Bol som veľmi šťastný, keď som sa dozvedel, že Hoya má inú farbu, - nezabudnite sa pozrieť na iné odrody. Dokonca som si všimol, že to vonia úžasné - celá balkón je voňavé, keď Hoya kvitne, ale z nejakého dôvodu je zápach cítil až večer a ráno a popoludní to nie je viditeľné.
To je taký divný kvet. Chcem odporučiť, aby túto rastlinu doma pre tých, ktorí rovnako ako ja, si nemôže dovoliť, aby neustále a veľa času, čím sa domáci farby, ktoré často vylúčení, ak je práca je spojená s služobných cestách. Hoya je pre vás! Ona vie, ako trpezlivo čakať, bez zášti a horkosti.
Hoya kvety
Hoya
Môžem si ponechať dom Hoya vosk brečtan?
Hoya bella, vosk zázrak
Hoya mäsité
Pôvabné Hoya Artur Karnoza
Kvety tiež plakať (Hoya
Tu je krása!
Všetko, čo vyrástla cez leto - 2 (moje Hoya
Ako môžem starať o Hoya
Hoya - horolezec s zamatových kvetín
Hoya - kvitnúce viniča
Môj Hoya kvitla! funkcia starostlivosti
Rozmnožovanie Hoya
Pestovanie Hoya
Hoya - venovať osobitnú pozornosť
Premýšľavý môj Hoya
Hoya prvý kvitnúce
Fotografie izbové rastliny a kvety
Fotografie
Dobrý deň všetkým milovníkom radostného sveta rastlín!