Skromný kúzlo dikorossov
Zvyčajne sme fixovaná na záhradných kvetov, palíc a opatrovať ich. Ale v našich staníc a okolo nich rastú všetky druhy dikorossy, ktoré nie sú menej atraktívne. Dokonca som konkrétne opúšťa čistinu miestnosť s lúčnych tráv - krásne! A niekedy pri prechádzke v lese alebo na poli priniesť nejaké rastyushku - proste nemusia byť schopní odolať.Svetlana nedávno povedal o púpavy - známy kvetinu, ktorá inak ako burina veľa a nie je vnímaná, a uvidíte, ako krásne a dobré! Tak som si urobil malý výber. Nie je to krásne miesto v záhrade?
To je harmanček. Áno, na záhrade je väčšie, ale z nejakého dôvodu sa nedotýkajte duše ako tie, najbežnejšie pole.
obsah
Veľmi často koexistujú s nimi zvony. Keď veľa z nich je pole stane bledo modrej. Nech je táto krása je veľmi krátkodobý - po nich prídu ďalšie kvety.
Tu lúka pelargónie. V mojej záhrade rastie vedľa papradí. A okrem iného rastlina má liečivé vlastnosti.
Video: Nenápadný pôvab kachlí
Modrá Veronica chamaedrys - elegantné a jemné, oko neberie
Názov tejto krehké stvorenia, ja ani neviem. Ale bol som úplne fascinovaný svojimi lístkov-srdce.
Tu svieže kvety Pyštek. Ona mi neobťažoval vystúpiť v blízkosti záhradné kvety - no, je to horšie ako oni?
Tu Yarrow. On je nielen krásna, ale aj užitočné. Bylinu, korenie, suroviny pre horké - ale nie ho opustiť vo svojej záhrade ?!
Video: Nenápadný pôvab kachlí. Poézia čítanie Dmitrij Bykov a Alexander Minkin
Aj Yarrow húštine koexistovať s ostrôžky a Aquilegia, a sadol vedľa ľubovníka bodkovaného - ďalšie prostriedky prírodného lekárne.
Úprimne povedané, táto galéria by som mohol pokračovať ešte dlho. Ale myslím, že je nikto nezostal na pochybách - skromný kúzlo dikorossov môžete ozdobiť svoje záhrady nie je horší ako luxus záhradných kvetov.
Art Land art
Lesné a poľné rastliny v záhrade pelargónie
Veronica listnáče
Veronica chamaedrys
Veronica s drogami
Veronica filiformis
Lesné a poľné rastliny v záhrade: Veronica chamaedrys
Jesene kvitnúce púpavy
Letné pole
Maternice Klinčeky (Field
Ako som rastú Daisy
Uhorky v mojej záhrade