Rozlúčka tancovať Jeseň Guľôčkové chryzantémy z Nikitsky botanickej záhrade (Krym
Tohtoročná jeseň bol tvrdý, a zakaždým, beh okolo kvitnúce pole chryzantémy, chcel som sa zastaviť a obdivovať krásu kvetov. Ale rovnako tak sa stalo, že táto príležitosť bola predložená mi včera - 18. novembra. A ja s nadšením a potešenie "ponoril" do aury - aury posledný tanec jesenné lopty.obsah
Krása má uznávaný kráľovná lopty tento rok - odrôd, Kiko 'neopustil ľahostajným väčšinu návštevníkov (v minulom roku, táto odroda na výstave nebola predložená, a v roku 2012 získal titul podpredsedu kráľovnej).
Video: Obyvatelia a hostia z Krymu v týchto dňoch môžu navštíviť tradičný ples `hrizantem`
Na ihrisku v tomto roku sa zúčastnilo všetkých kráľovná minulosti. Na svojich internetových stránkach mi bolo povedané v materiáli.
Video: Guľové chryzantémy - hudba Alexander Gorshkov
Ale nový Anastasia, ktorý nebol v predchádzajúcich výstavách - akési, Anastasia Star biela '.
Zvolená kráľovná tohto roka, avšak naznačuje, že mnoho návštevníkov, ako je neobvyklá forma paukovidnaya kvetenstvo v chryzantém. A tu je jedna taká odroda -, Gold Strings '.
Na tohtoročnej výstave predstavoval 60 novinok- odrôd z nich - 10 veľkých-nezvyklosti chryzantémy a karafiáty melkotsvetkovyh 50 nových produktov.
Video: Chrysanthemum na Kryme hudby saxofón
V tomto roku, rovnako ako v minulých rokoch preukázal svoje nové produkty a chovateľa Nikita Botanická záhrada - šmyková Natalia Vladimirovna (veľké chryzantéma) a Andryushenkova Zoya Pavlovna (melkotsvetkovye chryzantéma).
V poslednom tanci chryzantém odrôd krúžil širokú škálu farieb, a obdivujem ich, "zmrazí" šťastím, Demontáž kamery tejto kvetinové krásy.
My nominálnej grade, Ludmila 'žiaril pri tanci jej luxusný krásu.
Chryzantémy - kráľovná kvetinovej záhrade
17 Nominované chryzantémy na jeseň Guľové
6 Najkrajšie jesenné chryzantémy ples 2013
8 Queens lopty chryzantémy z Nikitsky botanickej záhrade
Bronzových chryzantém jeseň ples Nikitsky botanickej záhrady
Biele chryzantémy na jeseň loptu Nikita Botanickej záhrady - 2013
Chrysanthemum v Sevastopole
Bicolor Chryzantémy jesenné ples Nikitsky botanickej záhrady
Čínsky Chrysanthemum - starý svet kúzlo
Červená chryzantéma jesenné loptu Nikita Botanickej záhrady - 2013
Bez toho čakal na jeseň
Orange Chryzantémy jesenné ples Nikitsky botanickej záhrady
Vernisáž výstavy tulipánov v Nikitsky botanickej záhrade
Prezentácia výstavy "Chryzantémy jesenné ples 2013" Nikita Botanical Garden
Ružová, fialová, fialová chryzantéma veľké jesenné ples Nikitsky botanickej záhrady
Zelená chryzantéma jesenné loptu Nikitsky botanická záhrada
Žltá Chryzantémy jesenné ples Nikitsky botanickej záhrady
Jeden deň v živote záhrady
Výstava Ruža z Nikitsky botanickej záhrade
Zatiaľ nie je vyblednuté chryzantéma
Nikitsky Botanical Garden zvolená kvetina kráľovná "Chrysanthemum ples"