Ranunkulyus - buď chorobu, alebo
Ahoj všetci! =)Ak chcete byť úprimný, keď som prvýkrát počul slovo, myslel som, že to bol nejaký druh ochorenia))). Z nejakého dôvodu som počul, "ranunkuloz")).
Ukázalo sa, že tzv Flower: veľmi pekný, ale je to stále pomerne zriedkavé v ruských záhrad. Aspoň v našom regióne.
Najmä ešte len prvým rokom rastie na nás táto kvetina. Ak áno, rovnako ako som to urobil predtým nikdy nevidel, žiadam vašu pozornosť:
Ranunkulyus - veľmi krásne kvety, ako ruže alebo dahlia. Nie som najlepší odrody sú oveľa krajší)).
Ak niekto nevie - to nie je nič ako záhradný iskerník. Viete si to predstaviť?
Všeobecne je trvalka, ale v našich podmienkach to neprežije. Chlad, zrejme. Z tohto dôvodu, oni sú vykopané ako georgín. Oni a korene ako Dahlia ...
Tu je "jedinec" všeobecne na aster podobne)).
Frost, ako som už povedal, nemôže obstáť. Bloom v júni a júli. Pristátie v našej kapele - v polovici mája. To znamená, že ak nie je proti mrazu.
Hľuzy sa namočí vo vode, po dobu niekoľkých hodín a potom vysadené do pôdy.
Na jeseň vykopať hľuzy. Reprodukcia je tiež vykonaná hľúz.
Hovorí sa, že láska na záhradu záružlie pestovať na slnku, a zároveň, vlhké miesta. Ale nadmerná vlhkosť, ale tiež nepáči.
Ale také záružlie sme bohužiaľ nie je:
No, možno viac razzhivomsya)).
Video: Prečo zomierajú rassada.Chernaya nohu na webových stránkach sadeníc "záhradný svet"
Už ste sa snažil dať rununkulyus? =)
Ranunkulyus výsadbu a starostlivosť Ranunculus fotografie (asiaticus ranunkulyus
Ranunkulyus (záhradné iskerník
Astra grandiflora
Dahlia odrody Galéria Bellini
Ako rastie georgíny
Moje georgíny kvitla!
Reprodukčné dahlia
Ako udržať hľuzy iskerník ázijské
Iskerník záhrada
Aj zasadil v láske a ranunkulyus
Ranunkulyus - Ázijský iskerník
Ako zasadiť ranunkulyus
Dahlia semená sú pestované ako letničky