Voňavé húštiny bielych ľalií
Video: Ako sa zvyšuje atsidanteru - voňajúce Gladiolus. webové stránky "záhradný svet"
obsah
videa: "Ako kvet voňajúce" - Alexander Malinin ("moja duša ..."2009) / Alexandr Malinin
Verte mi, ja neviem, prečo sú tak drahé, aby mi: kvety sú malé, 4-6 cm, vôňa sladká, jemná a výška stopky nemôžu chváliť - maximálne 60 cm, ale je v nich zvláštne čaro, niektoré z nich. ušľachtilý skromnosť a jednoduchosť, ktorá neumožňuje mi dať im žiaroviek susedov alebo priateľov)))
Bloom spoločne, každá kvetina žije od 4 do 7 dní, v závislosti na počasí, ak je v pohode - kvitnú dlhšie, ak je to horúci - bliká priateľské partia niekoľkých dní.
Video: Biela hrách. Lily a Nicholas Amarfy Korshilov
Aj veľmi zriedka používať ľalie pre rezané kvety - ukončiť svoju intenzívnu vôňu a záhon nechcú porodila! A Kuban júna záhony - to je pre prežitie v extrémnych podmienkach!
Kvetín u nás teraz lahodí oku: sasanky, petúnie, Mattioli (a to aj potom, v noci), viola, Rudbeckia, Portulaca, ruže a Alyssum. Oh, skoro by som zabudol o daylilies! Ako pomáhajú mi teraz, keď bola väčšina kvetov už vytvoril semená (kríky - sa nepočítajú!).
Video: Nákupy pre katalógovým číslom 9 Faberlik
Ale daylilies - v inom čase, v samostatnom téme)))
Aby nedošlo k objavia klíčky na chryzantémy a hortenzií vo februári
Yucca kvetina a starostlivosť
Legenda ľalií
Fialky sú najcitlivejšie kvetina
Vziať do svojich radov!
Známy "tvár" na brehu zámorí
Rozmnožovanie ľalia
Starostlivosť lily
Prkrasny a nenáročný Metrosideros
Cherry-slivka hybrid: ako rastú
Brmbolce dahlia zdobia záhradu
Krásne a jemné ľalie
Konvaliniek v záhrade
Rozmnožovanie a prezimovanie Cannes
Pelargonium voňajúce - aromagiya
Voňajúce tabak na balkóne - radosti pre oči.
Lily krásne kvety !!!
Čo nikto kvitnú Zephyranthes teraz?
Legend of lily
Kristus vstal z mŕtvych !!!!
Ruže lily uložiť