Kvety pre záhony v polotieni: Brunner listnáče Hadspen smotanou

Dlho som chcel, aby záhon pod rozložitým pestrej rastliny zlatovka Bush. Až do teraz, tam rástli len počítače, ale mŕtvy-žihľava. Tá však po celý čas snaží raspolztis cez posteľ, neustále jej musel skrotiť.

Brunner listnáče

Takže som potreboval zasadiť, preferuje čiastočné odtieň, neagresívny, nízke a samozrejme s pestrofarebnými listami. Voľba padla na Brunner, čiastočne z dôvodu nezvyčajne krásne a bohaté farby jej kvetov. Pod mojim požiadavkám dokonale priblížila Brunner listnáče, a videl jej pestrý kultivar Hadspen Cream, Nemohol som odolať a okamžite si kúpil!

nie je nutná nenáročná rastlina, osobitnú starostlivosť a pozornosť - Brunner. Pre jeho pristátie zvoliť miesto v polotieni, na pôdu svetlo alebo strednou hustotou, na ne je pohodlný, za predpokladu, že sa vlhkosť v hojnosti. Je ľahké sa zaobísť bez hnojív, ale ak budete chcieť nakŕmiť - zodpovedať dlhý rozkvet, listy budú stále viac a budú väčšie. Čo môže oplodniť? Komplexné minerálne hnojivá, organické látky, humus.

Brunner latifolia (na rozdiel od antraxu), budú musieť byť vždy chránené pred pleťou a zaistí, aby pôda bola vlhká. Podľa odborníkov sa tento druh dobre-zimy bez prístrešia, a to aj v severných oblastiach krajiny, ale tam bola snehová pokrývka 10 cm.

Na jeseň, kedy sa anténa časť rastliny zvädne, je nutné úplne odstrániť nožnice alebo nožnice, počkať, až je rez suchom mieste a v prípade, že sneh ešte, ale chladné počasie je tu, prístrešok na spanie Brunner smrekové vetvy.

Tu je modrooký osadník objavil v mojom záhone, som naozaj rád, a vy? Trochu smutný, som čítal, že na mnohých miestach Brunner rastie ako burina, je to naozaj tak, aby sme transplantovať to je veľmi drahé!

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 ProSadGuru.com