Môj škodlivý strom, ale neuveriteľne obľúbený !!
Video: Barboskiny - Barboskiny - 155 series. BARBOSKINY Reloaded. Karikatúry pre deti
obsah
Peniaze strom, podľa Feng Shui, prináša jeho majiteľ stály prísun peňazí, bohatstvo, finančnej nezávislosti a úspechu v podnikaní.
Strom je veľmi nebezpečné, ale neuveriteľne krásna a istý! Prístup k tejto vetve vyžaduje zvláštne, rovnako ako starostlivosť o neho! Poviem vám, ako rastie z malého zárodočné zázrak stromu, ktorý prináša šťastie u vás doma!
Možno je to povera o peniaze a šťastie, ale keď si myslíte, potom všetko sa stáva skutočnosťou!
Dal som strom jeho meno "Vredinka" strom nemá rád, keď upravil to ako jeden jeho miesto dieťa), potom je rýchlo rastie, a ak to usporiadanie je Crassula trvať dlho sedieť v pokoji! Jade je lepšie nekupovať, a slza proces je už veľký strom, takže proces je už napustené energie úspechu a peňazí zo stromu dospelých. Okamžite som zasadil vo veľkom hrnci, dal proces, bez toho aby čakal na korene, odrezať a okamžite vysadená, sedel môj proces nejakú dobu ... nevyrástol, ale nehnije. O dva mesiace neskôr, som si všimol, že moje "Vredinka" sa stal dlhší a šťavnatejšie - a za rok sa rozrástla do takých rozmerov tu.! Jade nemá rád, keď to je často napojená som zalievať raz za mesiac, ak budete často zalievať, listy nebude tak husté a tuhé, a sú mäkké a ochabnutý. Kúpil som si univerzálne zem.
Váš strom Aj zdobia peniaze a uložené v zemi veľa mincí v hodnote len spať mince ako "Vredinka" vzala na stranu zárodku))
Hrniec som zasadil žaba - priateľ môjho stromu! Vzhľadom k tomu, Jade je nutné hovoriť každý deň, takže sa vám prináša bohatstvo každé ráno začneme s dialógom)))
Takže pamätajte, že k zvýšeniu zdravé a produktívne stromu, je potrebné:
- je nutné zvýšiť z procesu
- napojená raz za mesiac
- Zoznámte sa stromom
- dať mu dary
Veľa šťastia vo výučbe tohto zázračného stromu! Ale foto:
Video: Barboskiny - 101 series. Milovaný brat (nová séria)
Jade - peniaze strom feng shui
Domáce Money Tree - Crassula Crassula alebo
Ako transplantovať peniaze strom?
Crassula peniaze strom
Peniaze strom, prečo opadávajú?
Peniaze strom (Crassula: starostlivosť doma
Aichryson Crassula a teraz majú ma !!!!!
Money Tree: Feng Shui v akcii
Crassula, Crassula, peniaze strom
Money Tree za peniaze?
Rast peňažnej stromu
Rastieme peňažné strom
Money Tree Crassula
Crassula alebo peniaze stromu
Crassula peniaze strom alebo strom
Strom šťastie alebo opičí strom: tipy starostlivosť
Feng Shui ponúka silu peňazí stromu
Jade - môj peňažný bohatstvo
Ak sa chcete dozvedieť, ako sa množiť peniaze strom