Že lily kvitnú!
Ďalším príjemným prekvapením: neobvykle skoro kvet ľalie. Parcel žiarovkami som dostal, keď je okno stále pokryté snehom. A všetky materiály na rozmnožovanie bol zjavný už s choroboplodnými zárodkami, a tak udržiavať ju v chladničke Zdalo sa mi, nie je najlepší nápad. Zasadené v nádobách s pôdou kvet ...Do tej doby, kedy je to zahreje dostatočne pre presídlenie do záhrady, takmer všetky ľalie boli v zárodku. Obe rastliny sú bohužiaľ spadol jeden a všetky (stále nemôžem pochopiť, čo je to všetko rovnaké: škodcu, alebo jednoducho nemal dosť sily - žiadna iná poškodenie alebo zjavné chyby na listoch a stoniek nie). Ale iní sa úspešne pripraviť kvitnúť.
Takže druhý deň prvý kvety vykvitli froté ázijské ľalie Strawberry Vanilla (Lilium ázijský double Strawberry Vanilla).
Na jednej stonke - desať pukov, pokles jeden po druhom! Kyticu)) A to napriek skutočnosti, že rastlina sama je malá - 50 cm na výšku, nie viac.
Rozmanitosť je jedným z prvých (kvitnú v júni), ale nečakal som, že tým, že prvý ľalie vlani v lete som použil ku kvetu pivonky! A potom, čo už odhaľuje ďalšie ázijské poháriky - Red Room (Lilium ázijský Red posteľami)
Video: Lily kvetu 8. marca
Bohužiaľ, jej krásna, žiarivá farba je ťažké vyjadriť v obraze. Bez ohľadu na to, ako som skočil okolo s kamerou, sa snaží nájsť najúspešnejší svetlo, výsledok stále nie je schopný presne reprodukovať všetky nuansy a odtiene.
Video: Tu sú niektoré zákazníkmi, riziko podcenenie a zľavy
Je zaujímavé, že tento hybrid tiež odkazuje k počtu froté, ale ak Strawberry Vanilla doubleness viditeľná na prvý pohľad, Red Room (v každom prípade prvej otvorený kvet), táto funkcia nie je nijako zvlášť exponát. Avšak, v popise som si prečítal, že je navyše rad okvetných lístkov - nič viac než modifikovaných tyčiniek! Tu je niečo, čo jednoducho znateľný. Voľba Miracle))
Táto ľalie a vyššia (80 cm, pravdepodobne), a kvety v jej väčšia. Ale ja ich rád oboch, a teším sa, keď to isté bude prepustený zvyšok ...
Kedy vsádzať ľalie v otvorenom teréne?
Núti ruže doma
Starostlivosť lily
Ľalie odrody
Výsadba lily strom
Ako rastie ľalia
Garden Queen - Lily
Lily prežil a rozkvitol krásne
Lily v mojom dvore
Ľalie nenáročné odrody
Regal royal lily
Vnútorného ľalie starostlivosť