Divoké výhonky na zakorenených stromov pivonky nestrácajú bdelosť!
Nielen ruže je situácia, keď divoká ruža podnož možno potlačiť kultúrne vrúbľovacie ruže. To sa deje napríklad, a stromov pivonky.V posledných rokoch došlo k veľké množstvo množiteľského materiálu týchto krásnych kríkov, najmä z Číny. Vo väčšine prípadov, to je naštepený v podpníkových odrôd bylinné pivonky stromu. Odporúčania výrobca doporučuje výsadba zakopať mieste očkovania do hĺbky 15 cm. Tým je zaistené, že v rozvojových darcovských korene bylinné pivonka, strom pivonky sa postupne pohybuje na jeho vlastné.
Ale to sa stáva, že koreň darca nie je dosť zdroj, ktorý môže dať vrúbľované stromov pivonky. A potom naklíčené vlastné púčiky, klíčky, ktoré sú často tak silné, že môžu zničiť navrúbľovaná rastlina, odniesť svoju silu úplne.
V takýchto prípadoch je nutné jemne narušiť závod, nájsť miesto, očkovania a miesto, kde sa dal úrodu koreňov sklade. Opatrne a pokiaľ možno čo najbližšie k odstráneniu rast koreňov môže byť aj časť koreňa, ak je dostatočne veľká. Táto časť naozaj sa snaží pestovať oddelene - podnož čínskej pivonky sú niekedy tiež veľmi zaujímavé.
Stalo sa to s mojím pivonky Kinkaku. V minulom roku to rozkvitla prvýkrát nádherný kvet
Počas letnej narosla ďalšie slušné vetva a tento rok na jar v buši mal dvoch bud. Ale zrazu jeden z nich ... rozkvitla a sklamaný ma nesmierne. Neopísateľný jednoduchých kvetov v rade, zavalitý. Možno, že keby všetci Bush bol pokrytý, bolo by to vyzerať pekne. Ale čakám na Kinkaku! Vykonať operáciu oddeliť tieto "siamské dvojčatá" Nemal som čas, musel som odísť. Ale v najbližších dňoch bude mať nutne.
Delež v družabnih omrežjih:
Podobno
Môj obľúbený pivonky kvet alebo iný Procházka dachepriglashayu
Pivonky: výsadba, starostlivosť, foto
Ako sa množiť druhov pivoniek na fotke
Náčrt pión
Obrys pivonka pivonka kríkovitá
Viac ako sto rokov, strom pivonky čínskej rastlinné
Vysadené bylinné pivonky
Môj obľúbený pivonky
Krásne pivonky
Pink Pivoňka pod mojím oknom!