Spriateliť sa s molodilom
Video: Ako sa spriateliť s animatronics päť nigts na Freddy`s
obsah
Video: Ako sa spriateliť s animatronics päť nocí v freddy`s (časť 2)
Prvé tri členovia "Alpine set" sa bez úspechu. Nestojte padlých na svojich testoch a vyschol. Avšak, mladí bez problémov zvládol na mieste. Niet divu, že možno latinský názov Semprevivum To znamená, že "nehynúcu".
Socket som zasadil do slnečnom mieste, a na chvíľu zabudnúť na Kolaudačné párty. Príliš veľa hromadnej obvykle pružina problémy. Počas leta zotavil pomaly rastie a uvoľnenie nové listy.
Video: spriateliť sa s vlkmi. prvá séria
Nasledujúcu jar sa objavil-rezne zásuvku. šírené táto rastlina veľmi rýchlo, výhonky, ktoré tvoria ružicu gule. A na začiatku tretieho leta tam bola celkom dlhá vínovej stonky.
kvitnúce mierne sklamaný: bledo žltá lístkov špeciálny dojmy nevyrába. Neskôr som sa pozrel do príručiek, vziať na prechádzku na internete a zistil, že si môžete vybrať odrody s fialové, ružové alebo biele nadýchané kvety. Na fotografiách, ktoré vyzerajú skvele.
Avšak závod je cenený predovšetkým pre svojho pôvodného tvaru. okrem bežnej Young strešnej krytiny, stále existuje omladený pautinistoe s bielym vzorom na listoch, pripomínajúce pavučinu.
Po odkvitnutí, matka ružica veľké vyschla, ale stále existuje veľa mladých rastlín. Čoskoro vyvstala otázka: kam s nimi pripojiť? Myslel som, že z dôvodu "extra" krabice sa môžu obrátiť nádherné bordyurchik. Prívesky vysadené po obvode kruhu okolo kmeňa-lila Bush. Na novom mieste sa im páči, a hranice teraz vyzerá originál.
Čo iné by prísť s? Napríklad závod omladzuje pozdĺž trate. A môžete vytvoriť skutočnú "Oživenie" lúka. Zásuvky by mali byť vysadené dosť ďaleko, takže rastú a nie sú v rozpore so sebou. Len nebuďte leniví vopred pripraviť pôdu - zbaviť koreňov. Koniec koncov, aj keď listy sú zatvorené, medzi nimi môže ešte preraziť burinu, ktorá sa odstraňujú ťažko.
Je prekvapujúce, že v závislosti na polohe a osvetlenie vonkajších odbytísk môže mierne líšiť. Sunshine a piesočnatá, dobre odvodnené pôde - ideálne podmienky. Práve v tomto mieste, bol som výsadba materskej rastliny. Na jar a začiatkom leta, niektoré zásuvky sú prideľované nápadné červenkasté sfarbenie. Ale aj po celom lila - svetlo čiastočný tieň, a pôda nie je príliš suché. Ale zdá sa, že s týmito podmienkami výstupu ochotní tolerovať, pretože vyzerajú zdravo a rýchlo rastú. V tomto prípade je farba listov vyzerá trochu ľahší, a oni sami nie sú v tesnom vzájomnom kontakte.
Video: rozhovor s IVANGAEM !!! s EeOneGuy
dom Pre mladých ľudí, aj tam je miesto. Hlavná vec - aby sa postarali o dobrom svetle (inak rastlina doinštaluje a strácajú svoj guľovitý tvar), a nie pereuvlazhnyat pôdy. Veľký kontajner môžete urobiť celú skladbu pomocou okruhliakmi alebo mušle. Molodilo bude výborným spoločníkom pre aloe alebo kaktusy.
On je považovaný za jeden z najskromnejší záhradných obyvateľov. V útulku na zimu, a nepotrebujú hnojenie. Odkazuje na sukulenty, teda rastliny s rezervy vlhkosti v šťavnatých listoch, takže zalievanie mladí nemuseli.
Slávny botanik DG po celom svete KHessaĭon odporúča separáciu a výsadbu rezne pružina. Avšak prestúpil som do nového umiestnenia uprostred a na konci leta Výstup dobre zakorenené, zasadiť ich do voľnej pôdy. Tu je dobrá kúpa pre všetky webové stránky, ktoré poteší svojou krásou a nespôsobuje žiadne problémy ...
Možno sa pýtate: Čo je to o alpských diapozitívy? Úprimne povedané, ak existuje len v rámci projektu. Nechcem myslieť, ale dúfam, že všetky rovnaké sa objaví na mieste v budúcej sezóne. A samozrejme, dekorácie z alpských kopcov bude mladý - skalné ruže.
Alpine Nezábudka
Moje kvety
Pestovať kaktus!
Tsefalyariya alpine
Yatryshnichek Alpine
Dámy prst Alpine
Arabis Alps
Alpine pondweed
Alpine Clematis
Alpine plamienok
Alpine hill
Separácia fíg
Nový priateľ Syngonium
Aký druh škvrny na Kalat?
Môj pokoj nádrž
Ako si vybrať zariadenie pre sánkarská dráha? Kvety pre skalku
Letná sánkarská dráha starostlivosti
Kamene na skalky
Alpine kopec na obrázkoch pomôže vytvoriť si vlastný dizajn nádhernom kúte záhrady
Dobré správy!
Ihličnany v záhrade