Chin: opis, reprodukcia, starostlivosť, aplikácie, fotografie, grade

2069588125730e8da9e07b8.82169535

Chin - druh vína. Napriek tomu, že to má úponky, lipnú na podporu sám nechce. Závod strieľa pády pravidelne, ako rastú, priviazať k podpore. Ale to je asi jediná rozmar bujne kvitne až do mrazu krásy.

Existujú tri druhy akosťou záhrady - s ružovými, fialovými a bielymi kvetmi. Kvety sú rovnaké ako v ročnej voňavé hrachu, ale bez zápachu. Vo veku 3-4 rokov radí vytvára hustú väzbu kvetín a výšky listy 2,5-3 m.

Uschnuté kvety vytvorenie tenkej semien-pod s bodkami. Plne zrelé struky praskla, rozptyl semien v rôznych smeroch, ale náletových, som ešte nevidel.

brada

Množia delením podzemkov hodnosť možné na jar. Ale zdá sa mi, že je lepšie, aby ju pestovať zo semien na jar. Prasnice priamo na konštanta, ktorá má byť solárne a pôdu, je žiaduce - úrodnej vápnené a dobre odvodnené.

Sadenice sa bojí mrazu, takže výsadbu je lepšie neponáhľať. Dať pár hrách blízko. Semenáčiky kvitnú druhým rokom.

brada

Pre bezpečný zimné jeseň som orezať nadzemná časť radov, a ktorý kryl jeho korene.

Na jar pôdy spoločne sa bude zdať nových rastlín výhonky a svieži a dlhé kvitnutia je nenechala dlho čakať.

Delež v družabnih omrežjih:

Podobno
© 2022 ProSadGuru.com