Pôvodný kytíc Krakow trhu
Tento rok v lete, môj priateľ, profesionálny kvetinárstvo, predávajúci išiel na autobusovú prehliadku Krakow-Venice-Budapešť. Samozrejme, že zážitok bol voz a truck, ale oddelene chcem zdieľať fotografie s kvetinového trhu v Krakove, aby zobrazoval fantastické kytice, ktoré môžeme nájsť s výnimkou vo veľkých mestách, a to nie je isté. Posúďte sami:obsah
Vence z môjho Svetla prišiel k úplnému radosti, ale potom si všimol, že v našej kultúre, všetky tieto vence sú spojené len s cintorínom, a Poliaci sa sviatky. Mimochodom, je cena, ktorú vidíte v zlotého.
Prekvapivý pohľad od ľavého okraja miniatúrnych kytíc, no proste dotýka!
A toľko ruže v kytici nášho nákupu extrémne zriedkavé. Pre krakovchan zrejme to nezdá buketische exotické.
No, jo, mám nasledujúce kytice dych, o priateľku, som všeobecne mlčať - to bolo ako nie zastonal, nie povzdychom. Už vrátil domov, som si uvedomil, že nie fotografoval hlavná vec - reakcia priateľom:
Video: V Odese trhu kvet boom
Video: Floral Salon Waltz z kvetín, poslať kvety do Charkova, na Ukrajine a vo svete
Tu je na ďalšiu fotografiu sa objaví zavial vlasť:
Slnečnica Bol som prekvapený, doma v Pavlograd nevideli na trhoch. Je prekvapujúce, že po ceste, ktoré sa začali objavovať nielen ako Sveta s ľahkou rukou ...
Ale podstata našej prechádzke Starého Mista (takzvaná stará časť mesta) bola návšteva katolíckej cirkvi, v rámci ktorého sme udrel aranžmá pri oltári:
Prekvapivo v priamom styku s pokoji organovej hudby ...
Floristika
Baby-zelený!
Môj nový priateľ
Hurá! Hurá! Hurá! New Hoya me!
Nezvyčajné Morning Glory
Pestovanie ruží v kytici
Rusko bude kupovať kvetiny v Afrike
Spathiphyllum alebo výkaly
Saintpaulia
Ak chcete kytice dlhého trvania: užitočné tipy
Na aké príležitosti vhodné kvety
Language of Flowers. Využitie a hodnota papradí v kytici
My snehovo biela krása kala exotické
Svadobné kytice ruží
Svadobné kytice: vybrať kvety pre svadby
Služby v otázke dodávok kytíc
Horká skúsenosť z nákupu krušpán
Konzervované kytice
V Soči, otvorila Diplofix kvetinárstvo All-Rusko
Povedzte žene, "Milujem ťa" s kvetinami!
Kvetinový trh Malajzia neodovzdá pozície