Begonichka a Vanya
Tu sú moje nováčikovia-begonichka a Vanya. Získané boli pred týždňom na ceste k chate s iným begonichkoy, ktorá už predložila k vám. Kúpil som ich na selkohozyaystvoennom trhu. Farby boli zástupy, vnútorné a záhradné, exotická. A to všetko len v prvom rade, mal som čas ísť po stanovenom čase, aby ma manžela. Nováčikovia vzal iný predajca.
Tento bol prvý predajný begosha ma, ale rozhodol som sa ísť ďalej a vidieť viac, netrvalo. Pri nákupe Impatiens a Begonia iný už v aute znova a moje oči spočinuli na tomto begonku. Zdalo sa, aby ju prosil, aby mu. Hľadia. A dnes, presádzanie to, som si uvedomil, prečo sa ma na to spýtal. Začal ju vytiahnuť z hrnca, a tak nejako prišlo preč a zostal v ruke s malým zväzkom koreňov. Skoro som plakala z incidentu. Pozrel som sa do hrnca a zostávajúce korene nie sú vidieť. Začal som sa triasť krajiny zo svojich oddelených korene v hľadaní, a našiel je ešte len na samom dne. Ostaki išlo všetko zhnité a doslova rozpadol v ruke. Zvláštne, ako to- kvetinový malý zväzok korene hlbšie do zeme prázdnej, a dokonca korene na dne hrnca.
Vyzerá to, že sa vyleje, a je to všetko zhnité, nové listy na dotyk okamžite odlomil z kmeňa. Len neviem, musím prežiť, alebo zomrieť.
Ale Vaňka šik korene boli, proste som sa presťahoval krajina nie je striasť do nového hrnca.
Prvé fotografie trio sedí na lavičke v krajine. Zvyšok fotografiu jednotlivo a domov po transplantácii.
Rýchlo a krásne Pelargonium a Impatiens
Hoya Artur Karnoza trikolóra
Moja prvá orchidey: Dendrobium nobile transplantácie a starostlivosť
My dlho očakávaný krása
Nelegálnych prisťahovalcov
Nováčikovia !!!!!!
Teraz už viem, ed presne splnený sen !!!
Camellia Impatiens alebo Vaňka mokré
A "víla" je niekedy prijímať dary alebo back "salam" Altaj od tamilochki !!!
Sander Dracaena bambus šťastie
Biela kapusta
Separácia Anthurium Núdzové
Indoor citrón
Ako rastie Dracaena?
Tornado od buriny
História mojej Qalat medailonu
Wild šafran
Môj zelený parapety
Pomôcť zachrániť môjho Phalaenopsis
Vyrastala som spolu so svojím kaktusu
Camellia od zníženie ceny