Hyacint na ulici aj doma
Každé jar v kvetinárstvach a trhy sa začínajú predávať krásne, hrdý stojace hyacinty. Farby sú rôzne. Dokonca aj pri nákupe Bodový oči. Som jeho manželka 8. marca minulého roka dal zázrak.
obsah
Všeobecne platí, že som radšej dať čerstvé kvety v kvetináčoch, skôr než znížiť mŕtve. Koniec koncov, oni môžu stáť maximálne týždeň a potom záleží na odrode. V podstate doba kvitnutia 3-4 dni. A môžete si vychutnať dlhé kvety, ktoré rastú v kvetináči. Agiatsint kvety, rovnako ako 2-3 týždňov. Vôňa stojí celá miestnosť.
Starostlivosť o túto kvetinu nie je zložitá. Musíte len vedieť, ako sa o ne starať počas kvitnutia. Tento kvet sa blíži žiadnu pôdu s dostatkom humusu. Rovnako ako slnečné alebo mierne zatienené miesto. Vzhľadom k krehkých druhov, by sa mohlo zdať, že kvety rozmarná a vyžadujú Veľký zavlažovanie.
Uvedomte si, že táto kvetina netoleruje podmáčané pôdy. V mokrom dôvodu ich žiaroviek hniloby. Ostro obmedziť zalievanie v nevyužívanej období! Raz som videl v obchodoch vodného hyacintu, tak to stojí len pohár vody a cíti sa dobre. Žiadam vás, nepliesť tieto kvety. Jedná sa o úplne iný druh.
Video: Rastúce hyacinty v záhrade iv domácnosti žiarovky
Niektorí pestovatelia zasadil túto kvetinu v otvorenom teréne. Áno, nie ste mýli čítanie informácií. To je nielen izbová rastlina, kvetina stále rastie dobre v záhonoch.
Video: Baňatý v mojej záhrade // cibulkovitý v mojej záhrade
Po ottsvetot keď rastlina, to pokračuje byť napojená tak dlho, kým listy nie sú vädnúť. Po ľahko trhať listy, vyberte žiarovku z hrnca a pomaly sa odlomí, deti žiarovky. Že sedieť, nedotýkajte sa, že zlomiť pre budúci rok.
V septembri, žiarovky, že kvetina vysadené v zime v pôde. Je nutné, samozrejme brať do úvahy jeho bydlisko. Proste nesedí často. Tento kvet má rád priestor, a on potrebuje veľa živín. V opačnom prípade žiaroviek môže zomrieť.
Ak žijete v byte, je možné usporiadať čas odpočinku takto:
Vezmite hrniec s kvetinou zabaľte do papiera a dať na lodžiu alebo dať rodinu do pivnice. To môže tiež byť uchovávané v chladničke.
Je dôležité sledovať obsah vlhkosti pôdy v hrnci - to by nemalo vyschnúť. Stánok v studenej nevyhnutnosti 2-2,5 mesiaca. Až po tejto rastliny kvitnú!
Spray rastliny nie sú potrebné.
Šírené žiarovky, deti a listy kvetu. K tomu je nutné znížiť list na spodnej časti banky počas doby kvitnutia, nie moc udržať IAA v roztoku alebo kornevina a vysadené v hrubý piesok. Takže kultivovať hyacint, nie je tak ťažké.
Hlavná vec - love rastliny a určite vám poďakuje za jeho krásne kvety a nádhernú vôňu ...
- Hyacint domu: starostlivosť a kultivácia
- Hyacinty v záhrade
- Hyacint kvet je pomenovaná po gréckeho charakteru
- Hyacinty: výsadby a starostlivosť
- Hyacinty doma
- Hyacint home prístavisko, nútiť pestovanie
- Starostlivosť o hyacint v domácnosti
- Ako pestovať Hyacinth dom: príjemné domáce práce
- Starostlivosť o hyacint mix
- Hyacint
- Zaujímalo by ma, kvetinu
- Hyacint na 8. marca