Sukulentná záhrada
Video: DIY GARDEN OF sukulenty vlastných rúk
Misy, hrnce, koše Svetlana - celé záhrady sukulenty. To, čo vás inšpirovalo k vytvoreniu takej nádhernej kompozície, nie je jednoduchšie a bezpečnejšie, ako udržať rastliny v jednotlivých nádobách? Nie som biológ a estét. A hoci jeho dovolenka za kalendárny rok nebude venovať odpočinku na mori, a navštíviť kvetinovou výstavu v Moskve, Kyjeve a ďalších mestách, nie dala za cieľ vytvoriť čo veľkú zbierku.Tieto 120 druhy, ktoré mám teraz celkom spokojný. Okrem toho sú preferované malé vzorky, opäť pre jednoduchosť - myslím, že rastliny potrebujú potešiť a nezaťažuje človeka, vzal so sebou všetok voľný čas a životný priestor. Preto zotavil zarastené vzorky.
Video: Tvorba zloženie sukulenty
Pokiaľ ide o bezpečnosť, potom všetky novo dovezené rastliny sú starostlivo kontrolované počas mesiaca držať v karanténe. Až potom som ich použitie v kompozíciách. Ako dlho kompozície zachovávajú svoj odvolania? Asi pred niekoľkými rokmi, ale ich rastliny sa presádzajú niekoľkokrát do roka. Potešenie do procesu výberu rastlín, a samozrejme, rock.
Delež v družabnih omrežjih:
Podobno
- Krásne kaktusy a sukulenty v prostriedkoch
- Tvorba nezávisle kompozícií kaktuov
- Izbové rastliny Sukulenty
- Sukulenty kvety - krásne a užitočné
- Ako sa starať o sukulenty doma?
- Moje rastyuhi začiatočníci
- Zloženie sukulenty pre každý deň a pre nový rok
- Sukulenty v krajinnej architektúry
- Rastliny v kompozíciách
- Kaktusy a sukulenty, kto som dnes majú
- Zloženie kaktusy
- Garden vo fľaši
- Ako transplantovať sukulenty izbu
- Sukulenty: Care
- Kaktus sukulentná u vás doma
- Ako vytvoriť zloženie sukulenty
- Kaktusy a sukulenty: Kto je kto?
- V Kyjeve sa bude pestovať záhrad na svete
- Kyjev Botanická záhrada v plnom kvete azalky
- Pozývame vás na návštevu výstavu kaktusov!
- Druhý život rozbitých keramických nádob: miniatúrne záhrada izbové rastliny